U.balázs kérdése:
Xbox 360 4gb slim vagy 250gb vagy ps3?
Figyelt kérdés
a lényeg az hogy minél olcsóbb annál jobb:) meg a játékok is minél olcsóbb legyen.A fő lényeg melyiket vegyem?? mire használnám: (MW3 MULTI, VALAMI NFS, BF3 MULTI, GTA, ÉS MÉG LESZ VALAMILYEN SZEREPJÁTÉK KÉSŐBB...).az nem érdekel hogy 10másodperc (xbox 250gb slim) vagy 1 perc alatt indul el a játék (4gb slim)de meg éri e?? vagy esetleg ps3?? én olyan vagyok hogy a gépet rendszeresen ápolom(tisztítom,néha beviszem szervizbe van-e baja?) jó helyen tartom(nem 10 cm vastag fal között) tehát az se legyen kifogás hogy a ps3 tovább bírja...és melyiknél olcsóbb a játék, illetve a konzol strapabírósága sem érdekel, mert én nem püfölöm a konzolt:) tehát inkább xbox mert az kényelmesebb és szebb:) meg a gépe is szebb:))szóval melyik éri meg nekem???válaszokat köszönöm...2012. szept. 21. 17:45
31/32 A kérdező kommentje:
Kösz segítetél hogy xboxot vegyek! Választsomm xbox 360 slim 250gb black 47k ért
2012. szept. 22. 13:13
32/32 anonim válasza:
hátt ha multira akrasz ráfeküdni akkor a ps3-at javaslom mert ott ingyenes az online game!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!