Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 4gb slim vagy 250gb...

U.balázs kérdése:

Xbox 360 4gb slim vagy 250gb vagy ps3?

Figyelt kérdés
a lényeg az hogy minél olcsóbb annál jobb:) meg a játékok is minél olcsóbb legyen.A fő lényeg melyiket vegyem?? mire használnám: (MW3 MULTI, VALAMI NFS, BF3 MULTI, GTA, ÉS MÉG LESZ VALAMILYEN SZEREPJÁTÉK KÉSŐBB...).az nem érdekel hogy 10másodperc (xbox 250gb slim) vagy 1 perc alatt indul el a játék (4gb slim)de meg éri e?? vagy esetleg ps3?? én olyan vagyok hogy a gépet rendszeresen ápolom(tisztítom,néha beviszem szervizbe van-e baja?) jó helyen tartom(nem 10 cm vastag fal között) tehát az se legyen kifogás hogy a ps3 tovább bírja...és melyiknél olcsóbb a játék, illetve a konzol strapabírósága sem érdekel, mert én nem püfölöm a konzolt:) tehát inkább xbox mert az kényelmesebb és szebb:) meg a gépe is szebb:))szóval melyik éri meg nekem???válaszokat köszönöm...

2012. szept. 21. 17:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Ez egy ördögi kör, ugyanis egyiknél sem olcsóbbak a játékok.

Pontosabban az Xbox-nál igen, ha módosított géped van, de akkor nem tudsz felcsatlakozni az internetre és multizni.

Ha viszont multizni akarsz, akkor meg meg kell venned a játékot, viszont mindkét platformnál egy árba esnek. :)

(Persze, lehetnek kivételek, de az általad felsorolt címek tuti nem azok.)

Én azt javaslom, amit másnak is: nézd meg még, hogy a két konzolra milyen exkluzív játékok érhetőek el, aztán amelyik jobban elnyeri a tetszésed, azt kell venni. :)

2012. szept. 21. 20:16
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm xbox 4gb slim mellet döntöttem.
2012. szept. 21. 20:57
 3/32 anonim ***** válasza:

Játékokat itt nézegess lényegesen jobb áron vannak mint bárhol és használt játékok is vannak.

[link]

Ha Xbox360Slim-et veszel a 250GB ajánlom a játékokat fel tudod másolni a HDD-re és onnan futtatni így kíméled az olvasó fejet és halkabb lesz a géped is.

Itt jó áron kapsz gépet.

[link]

A Live tagság hogy multizni tudj 1 évre 7490.Ft az havi 600Ft-ra jön ki kb.

[link]

Jól fogsz járni a Xbox360Slim-el ezekkel már nincs probléma mint az első szériás gépeknél. Jó játékot kívánok hozzá!

2012. szept. 21. 21:09
 4/32 anonim ***** válasza:

Itt vehetsz hozzá később HDD-t ha gondolod.

[link]

[link]

2012. szept. 21. 21:15
 5/32 A kérdező kommentje:

hogy mi????

nekem havonta kell fizetnem hogy tudjak mw3mazni??? na neeeem!! akkor inkább ps3

2012. szept. 21. 21:22
 6/32 A kérdező kommentje:
vagy ha nem akkor ezt pls magyarázzátok meg! köszi:)
2012. szept. 21. 21:23
 7/32 A kérdező kommentje:
úgy látszik valamit nagyon félreértettem valamit mert nekem nem így mondták el.
2012. szept. 21. 21:25
 8/32 anonim ***** válasza:

Igen, ahoz, hogy multizni tudj kell egy live előfizetés ami évi 8 ezer forint.

[link]

2012. szept. 21. 21:40
 9/32 A kérdező kommentje:
És mivel 14 éves vagyok vyn nem dombornyomott bankártyám aról szedik le évi 8k-t vagy venni is lehet boltban? És az akkor aktiválódik amikor beírom a kódját vagy amikkor megveszem? Vagy ígymár inkább ps3mat vegyek?
2012. szept. 21. 21:44
 10/32 anonim ***** válasza:
Linkeltem, hogy honnan lehet venni. Nyilván akkor aktiválódik amikor beírod. Emiatt nem feltétlenül kell PS3-at venni, de érdemes lenne utána nézned a dolgoknak és nem csak így találomra venni egy xbox-ot.
2012. szept. 21. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!