Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LCD LED TV VÁSÁRLÁS HELP. Mit...

Kapaferenc kérdése:

LCD LED TV VÁSÁRLÁS HELP. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
130-150 ezer forint közötti LCD LED tv vásárlásán töröm a fejem, amivel 50%ban tv/film/dvd/BR és 50%ban konzollal való játszás lenne a cél. Samsung termékvonalon belül gondolkodom, el kellene egy kis segítség. Input lag és egyéb "konzolos mizériák" figyelembe vételével amennyiben ez lehetséges (kezdő konzolos vagyok). Én első blikkre ezt gondoltam, nem tudom jó választás e: Samsung UE40EH5000WXXH jelenleg 139 ropi. ha van jobb vagy megfelelőbb ebben az árkategóriában azt szívesen csekkolnám, KÖSZI SZÉPEN!

2012. szept. 19. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
3 éves Samsungom van, igaz 6-os széria. Biztosan lecserélném erre. Én megvenném. De van ilyen topik ph-n.
2012. szept. 19. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson megvenni mert csak 50Hz-es a TV!

[link]

2012. szept. 19. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlanám 200Hz benne van minden ami kell,játék mód(konzolozáshoz)és PC monitorként is használható.

Igaz picit drágább de jobban megéri.

A TV aminek a típusát leírtad az árukeresőn csak 123.000Ft ott keresgélj inkább.

2012. szept. 19. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocs itt a TV-is lemaradt a link!

[link]

2012. szept. 19. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget ez megfontolandó, igen, az 50 hz valóban gány. Lehet rászánom akkor a 2 kilót és egy ilyen: Samsung UE40ES6100. vélemény?
2012. szept. 19. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Úgy látom ez az a TV szerintem jó választás.Benne van minden ami neked kell.Jó szórakozást kívánok hozzá!O:))

2012. szept. 21. 13:39
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen !! :)
2012. szept. 21. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a TV jobb: [link]

[link]

2012. szept. 22. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A egyik barátomnak is ilyen LG TV-je van de mikor meglátta az én Samsung-omat majdnem elsírta magát.A szög is kibújt a zsákból hogy 1.5 éves a TV-je és kétszer kellett már szervibe vinnie meg is mondta LG TV-t soha többet nem fog venni az biztos jól megfizette a tanuló pénzt.A másik nem csak az számít hogy egy TV 200Hz-400Hz hanem a leglényegesebb a képfrissítési frekvencia és amit a fórumokon olvastam ennél a LG típusnál még az sem biztos hogy a 100Hz eléri ami szerintem elég durva átverése a vásárlóknak.És ha meg nézzük hogy mekkorát esett ennek a típusnak az ára fél év alatt hát ott is látni hogy valami nem OK.
2012. szept. 23. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!