Ada.Cicc. kérdése:
Letöltöttem egy filmet de nem játssza le a DVD?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy letöltöttem egy filmet kiírtam CD-re és mikor el akarom indítani azt írja ki hogy : Codec not supported..
Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 9. 13:51
1/3 Karesz6969 válasza:
A DVD lejátszód számára (azt nem írod, hogy asztali vagy PC-s DVD-ről van e szó) a filmben lévő codec ismeretlen.
Ha ez asztali lejátszó 1 dolgot tehetsz, átírod számítógéppel (átkonvertálod) egy a lejátszód által megemészthető formátumba és azt írod meg.
Ha PC-s DVD lejátszóban nem indul, nézd direktben a számítógépről...persze előbb telepítened kell oda is a codec-packot, mert valószínű nincs fent.
2/3 anonim válasza:
Dobd ki a dvd t minek az inkáb olvas valamit
3/3 Építész válasza:
Megveszed a boltban az eredeti dvd-t és megnézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!