Egy 350W os mélynyomónak mekkora láda kell kb?

Figyelt kérdés
házilag akarok csinálni egy ládát, de nem tudom milyen méretőre csinálják
2012. szept. 9. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem csak a láda a lényeg hanem a benne lévő filc+nemez anyag ami meggátolja a visszhangot és a rezonanciát.
2012. szept. 9. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
annyira nem vagyok benne a hangfalszerelésbe, de egy egyszerű szivacsra gondoltam amit belerakok
2012. szept. 9. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát az nem valami jó!

Egyébként érdemes lenne tudni a mélynyomó adatait /pontos típusát (lehet gyárilag van hozzá ládaterv)!

2012. szept. 9. 12:16
 4/4 Karesz6969 ***** válasza:

Hát ez nem úgy működik sajnos, hogy összeütsz egy ládát amibe valahogy belefér a sugárzód, rákötsz és marha jól fog szólni a basszus....

A paraméterek ( elektromos és mechanikus) birtokában meg kell tervezni, méretezni kell és a belsejébe is tudni kell a csillapító anyag (ok) méretét, típusát stb.

Nem beszélve a SUB szűrő kivitelezéséről ha tényleg mély láda építésen gondolkodsz...

2012. szept. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!