SEGITSÉG! Letöröltem fotóimat iPad3-ról. Vhogy még vissza lehet őket "szerezni"? Létezik ipad-on olyan mint windows-ban a Recycle bin? Ajándékba kaptam és próbálgattam .
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 09:56
1/7 anonim válasza:
Ipad3-ra semmi ilyen nincs. Így jártál.
Add el és vegyél normális tabletet.
3/7 anonim válasza:
Baromsag, Windowsos tablakban tudom, hogy van.
4/7 Multigod97 válasza:
ok,ebben jobb, de semmi másban nem jó, még az anrdoidnál sem jobb
5/7 anonim válasza:
Hát, ha engedélyezve volt az iCloud, és be volt kapcsolva a fotók része, akkor még lehet rá esélyed.
6/7 anonim válasza:
Vagy esetleg ha volt egy biztonsági mentés csinálva a számítógépedre, akkor is vissza tudod hozni. Rádugod az iPadot, jobb klikk bal oldalt az iPad-ra, biztonsági mentés, és ott kiválasztod hogy melyiket töltse vissza.
7/7 Multigod97 válasza:
icloudban nem tárol fényképeket, csak azokat, amiket fényképeztél vagy elmentettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!