Msn en letöröltem valakit akit nem kellet volna vissza tudom hozni? 16 éves fiú vagyok!
Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtem össze valakivel és amikor először találkoztunk akkor meg is történt a dolog nagyon megijedtem /összezavarodtam ://Ezért le/kitöröltem mindenhonnan aztán hónapokon át nem mentem fel a társkeresőre :// A nick nevét elfelejtettem ://Aztán rájöttem,m hogy szeretem ezt a lányt :):$Mentőorvosként dolgozik de sehol nem találtam meg pedig több mint egy hónapon át keresgéltem a neten :(Mentősöket is megkértem, hogy járjanak utána de szerintem szartak rá ....Nem lehet az msn en visszahozni valahogy vagy kikseresni a címét? :O
Előre is köszi mindenkinek :)))
2012. jan. 24. 22:25
1/3 Szeibert László válasza:
Ha minden honnan kitörölted akkor talán de nem biztos és egy próbát megér!Ha hotmailos vagy akkor talán ott meg találod az összes letiltott vagy törölt ismerősödet!Ha meg tudod az msn-címét az a legjobb mert akkor fel tudod venni megint!Kicsit turkálj bele ha konyítasz az ilyen dolgokhoz és akkor meg lesz minden!Nyugi nem egy vészes történet!Egy próbát neked is megér!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segítesz :)
Hotmailos vagyok de ott hol lehet megnézni a törölteket? Az baj ha még tavaly töröltem? :O
2012. jan. 26. 07:30
3/3 Szeibert László válasza:
Belépsz msn-re,rá kattintasz ahol be kell állítani!Tehát eszközök,beállítások és adatvédelem!Elvileg ha nem tiltottad és naggyából emlékszel az email címére ott meg találod a két kis ablak közül valamelyikben!Ám meg nincs mit te kérdezted remélem sikerűlt segítenem!De ha így sem megy akkor sajnos nem tudok segíteni szólj valami spanodnak aki jobban vágja a gépeket és akkor ő majd megcsinálja neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!