Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem megy az internet az...

Miért nem megy az internet az új laptopomon?

Figyelt kérdés
Nincs routerünk ezért vezetékkel használjuk az internetet. Most vettem egy laptopot (Windows 7)és amikor bedugom a netet nem elkezd keresni, de nem jön be. Már sokmindent próbáltam, de mégsem működik. van esetleg valami ötletetek? A válaszokat előre is köszönöm!

2012. szept. 3. 14:50
 1/3 anonim válasza:

Szia!

"és amikor bedugom a netet nem elkezd keresni, de nem jön be."

ezt nem teljesen értem akkor mivan? :D

2012. szept. 3. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy van minden eszköznek ami csatlakozik a netre egy száma ez a MAC cím.

A UPCnél úgy van, hogy a net 1 mac címről mehet ezt pl klónozod a routerbe és úgy veszi a UPC-s hálózat, hogy ezt a netet egy gép használja, de mivel te a netet egyből a gépbe dugtad, ezért gondolom más a MAC cím, ezért le van tiltva a hálózat, ezt belehet állítani, hogy átírod a MAC címet, de hogy azt most így hirtelen nem tudom, de kell majd az ügyfél azonosító, rég csináltam úgy 4-5 éve az a baj:D

Persze nem tudom, hogy milyen neted van, nálam UPC, ott tudom, hogy van ilyen probléma.

2012. szept. 3. 20:52
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen problémám van, pedig nálunk a t-home megy. Először sikerült megoldani, mert a laptopon új internetet regeltem, azzal a felhasználó névvel és jelszóval, amit annak idején a net bekötésekor kaptunk. Működött is rendesen, de biztos csinálhattam vmit, mert most újra bekapcsoláskor már semmi...SOS HELP, please
2012. szept. 6. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!