Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek menyire jó, megéri?

Alex25 kérdése:

Szerintetek menyire jó, megéri?

Figyelt kérdés

150 körül tervezek tv-t venni, és ezt néztem ki.

Olvastam, hogy lehet netezni is rajta, bár nem ez az elsődleges.

[link]

2012. szept. 2. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Megveheted.
2012. szept. 2. 17:43
 2/5 anonim válasza:

Samsungok gyártják a legjobb televíziókat, ez kétségtelen. Ennél jobbat nem is találhattál volna, áron alul van! Ez többet ér 150-nél.

Az hogy tudsz rajta internetezni, egy kis extra hozzá aminek van jövője (de nem most), sajnos még nem tudjuk kihasználni teljes mértékben. Ez most teljesen lényegtelen, a kérdésedre a válasz, ez nagyon megéri.

Nyugodtan keress rá más üzletben ugyanerre a tévére, nem fogod olcsóbban megtalálni (kivéve valami internetes bógli üzletben, ahol megkapod a tv-t jobb esetben, de a garanciával sok gondod lesz stb.)

2012. szept. 2. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Aha értem ez a típus van még más néven is.

Amit küldtem annak ez a neve: SAMSUNG UE40EH5300WXXH

de van ugyanez WXXH nélkül, nem tudom mi a különbség.

2012. szept. 2. 17:55
 4/5 anonim válasza:

Ne törődj vele. Minden gyártónak van egy saját jelölés rendszere, ami takar valami okosságot.

A Samsung honlapján csak egy féle 5300-as ilyen tv van, innen egyértelmű hogy nincs különbség.

2012. szept. 2. 18:20
 5/5 A kérdező kommentje:
OK köszi akkor jó lesz ez.
2012. szept. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!