Tudom, hogy már sokan kérdezték, de egyszerűen nem tudok dönteni:Xbox 360 Slim 250 GB vagy PS3 Slim 320 GB?
Fejlettebb?
http://www.youtube.com/watch?v=7yySPDgEomM
Ja persze.
Xbox 360-nak jobb a kontrollere, a multiplatform játékok jobban néznek ki.
Ps3-ra több kicsivel a jó exkluzív játék de boxon is van pár. Forza, Halo, Gears of War.
Képzeld fejlettebb ige. :)
Van blue-ray, egyszerre használható a smart és a HDMI kábel. Ingyenes multi és még sorolhatnám. Én ps3-at vennék, bár az Xbox360 is jó konzol. Szerintem exkluzív címekkel válasz.
God of war
Killzone
LittleBigPlanet
Uncharted
GT5
infamous
vagy
Gears of war
Halo
Forza
Bocsi több xbox exkluzívot nem tudok.
Szerintem éppen hogy a ps3-nak kezelhetőbb a kontrollere. Amugy most azt várod hogy döntsünk helyeted? Jó. Akkor ps3.
Hasonlitsd össze a két konzolt a ps3 már kinézetre is jobban néz ki. Megmost mit tud az xbox amit a ps3 nem. Jo mondjuk az xboxot könnyeb megbabrálni (most nem jut eszembe mi a neve) ennyi az előnye. Szerintem az xbox is jo konzol de a ps3 az nekem jobban bejön nem tudom megindokolni hogy miért de sokkal szimpatikusabb. Amugy meg hogyha xboxot veszel akkor még marad pénzed játékokra is mert ha jol tudom egy 20ezer forint különbség van a két konzol között. Amugy ez egy olyan kérdés hogy android vagy iOS kinek mi jön be én pl soha nem vennék androidot(ahogy xboxot se) inkább az iOS (ps3). Szóval neked mi tetszik ha ennyire nem tudsz dönteni sorsold ki. :D Egyiket sem fogod megbánni mert télleg nagyon jo mindkettő de mégegyszer mondom ha rám hallgatsz ps3-at veszel.
IOS tényleg megéri, nulla hardver 250 ezerért.
60k-ért kapsz olyan Sony telefont ami annyit tud, mint az Iphone 4S.
79%-os kollega válasza egy másik kérdésnél:
"Nos, PS3-mal 2 módon tudsz csatlakozni az internethez:
1. vezetékesen
2. vezeték nélkül(wifi) 1. csak net+kábel(és a hozzátartozó dolgok, pl. ADSL jelszó stb.)
2. Ez egy kicsit bonyolultabb.
Először kell ugyebár egy router. Nos, ennek a routernek a biztonsági funkcióit(MAC szűrő, WPA, WPA2, WEP) le
kell tiltani! Utána a PS3-addal felcsatlakozol az ígymár nem védett routeredhez, kap a PS3-ad egy IP címet és így
már csak vissza kell állítanod a biztonsági funkciót a routerhez. Nekem pl. így sikerült, de én a te helyedben,
szakemberhez fordulnék. A PS3-at (szerintem) nehéz összeköttetni wifivel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!