Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki mit ajánl Beats by Dr Dre...

Ki mit ajánl Beats by Dr Dre Solo HD vagy Studio?

Figyelt kérdés
Még érdekelne hogy mennyire kényelmes a solo hd a fülnek?

2012. szept. 1. 02:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Jó hangzást akarsz, vagy rajoskodni, hogy Beats fülesed van? Mert ez két külön dolog.
2012. szept. 1. 02:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy rajoskodó de alapjáraton tetszik a kinézete és nem hiszem hogy áttérnék egy sennhesierre ha azt szerettél volna ajánlani:D
2012. szept. 1. 02:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezeknek nulla a hangzása.
2012. szept. 1. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem Sennheisert, annak is csak a drágább fül/fejhallgatói az igazán jók, de akármi mást.

Beats kb úgy szól, mint egy 10-15 ezres fejhallgató, de 50k-ért vesztegetik, mert dizájnos.

2012. szept. 1. 12:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Haverom DJ és volt már a fején studio és gondolom nem csak úgy rámondta volna a szarra hogy király füles amúgy a kérdésre válasz nem érkezett még hogy ki melyikre voksol de a fontosabb még hogy a solo hd mennyire kényelmes. És akárki akármit mond tény hogy túl van árazva de én azért nem fogok sennheisert venni mert biztos jól szól de azért valahogy nézzen már ki.
2012. szept. 1. 19:08
 6/14 Kevinko21 válasza:
Kényelmes a solo is de persze a studio kényelmesebb mivel az a fülön van rajta szóval ha van rá pénzed akkor inkább studio szerintem. A kérdezőnek meg teljesen igaza van !!! Nem mind1 h egy BMW m5-be ülsz vagy 1 Trabantba ugyan azzal a motorral és technológiával.
2012. szept. 1. 23:56
 7/14 Kevinko21 válasza:
Mármint NEM fülön van rajta
2012. szept. 2. 00:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kevinkó ment a zöld mert normális választ kaptam tőled amúgy nem fülled be a fül a studio alatt?
2012. szept. 2. 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:

A DJ szakma nagyon felhígult, azért, mert valaki DJ-nek nevezi magát még lehet, hogy semmit sem ért a zenéhez, nincs zenei hallása.

Ha valami zenész ismerősöd mondta volna aki évek óta zenél akkor oké, az ő szavára lehet adni.

Egyébként ha már Trabant és BMW hasonlattal jött az előző, én is megpróbálom így elmagyarázni:

van egy Trabantod, amit Trabant áron veszel, és van egy Trabantod, amire ráraktak egy BMW külsőt, és BMW áron adják. Teljesítménybe/tudásba teljesen ugyanaz, csak többszörös áron adják a BMW külső miatt.

Gondolom leesett, hogy a BMW külső a Beats.

Egyébként igaz, hogy a Beats sem szar, de egy 10-20 ezres fejhallgató lehagyja, míg a Beats-t 50k+ért vesztegetik.

2012. szept. 2. 14:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz mind a kettő hasonlat de inkább többet adok érte és néz is ki valahogy mert sennhesier kinézetre szerintem nem nagyon ad még fülbedugós in ear-be egész jól néz ki mint pl az cx400 vagy még az ie tipusok de fejhallgató kinézettel nem nagyon törődnek.
2012. szept. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!