5.1 házimozi tv-hez tv pedig a géphez?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy 5.1 házimozi rendszerem elég régi scart/rca csatik. Lcd tv-n van minden rca/scart/hdmi etc.
Na szóval valahogy meg tudom csinálni ,hogy a házimozinak a hangfala szóljon és a tv-n keresztül de a gépből szóljon az egész hangcucc?
Szóval pl most : házimozi->Scart->Tv->Hdmi->Gép felállás van. Alapjáraton a tv ad hangot a gépről csak ezt kéne kivezetni valahogy az 5.1-re ezt gépen kell vagy a tv-n?
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 28. 09:36
1/5 anonim válasza:
én tv-re nemtudtam kötni nekemis egy régebbi 5.1em van de gépre ugy oldottam meg hogy vettem egy olyan vezetéket ami egyik fele FEHÉR ÉS PIROS dugó a másik pedig 3,5mm-es jack dugó | fehér piros házmioziba a 3,5ös pedig a hangszoroba vagy a gép hátuljába szurtam tökéletesen működik, igaz tv-n is van 3,5mm es jack dugó hely de hiába szurtam bele kijelezte h fülhalgató de nem szólt :|
2/5 A kérdező kommentje:
Ya RCA jack csatlakozó egyenlőre nekem is így van megoldva de ez csak 2.1-et ad ki. Nekem meg 5.1 kéne :D
2012. aug. 29. 09:47
3/5 A kérdező kommentje:
Vagy neked szól mind a 5 illetve a mélynyomó is?:)
2012. aug. 29. 10:04
4/5 anonim válasza:
szól minden egyszerre ill. betudom állítani h stereo,matrix,music... és pl. stereo az csak 2.1vagy 2, matrix 5.1 ...
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm lehetséges ,hogy a te házimozid felkeveri a hangot 5.1-re enyémen akárhogy próbálkozok csak a két szélső illetve a mélynyomó szólal meg. De mindenhol szóval a driverben is illetve ha leszedek egy 5.1-es filmet ott is. :) Hulladék az egész :D
2012. aug. 29. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!