A Harman Kardon házimozi erősítőkhöz milyen hangfalak passzolnak?
Adva van egy Harman Kardon AVR460-as erősítő, ehhez szeretnék hangfalakat venni.
Tudom, hogy meg kell hallgatni, de egy kis segítséget kérnék, hogy merre induljak el.
Sokan a JBL-t javasolják, de azon kívül?
A keret fél millió Ft lenne, ebbe férjen bele az 5.1, de az se baj, ha nem, 5.0-ban is tudom ideiglenesen hallgatni és majd később veszek mélynyomót.
Köszönöm a segítséget, igyekszem megfülelni.
De ennél komolyabb hangfalakra gondoltam, amit te ajánlottál szettet, az 5.0-ban 200e alatt kijön és az 5.1 is bőven megáll 300e alatt, ami egyáltalán nem lenne baj, de én ennek az összegnek kb. a kétszeresét szánom és abból a lehető legjobbat szeretném kihozni.
Az is nagyon fontos nekem, hogy a center ne legyen kicsi és a frontokkal megegyező méretű hangszóró készlettel rendelkezzen.
30 ezres 5.1 bőven jó.
Nekem meg Logitech S220 van és az is durván szól.
Első vagyok: értem én, ha mindenképp el akarod költeni minden pénzed, akkor ajánlom inkább a Dali márkát.
Wharfedale -->
A 4-es válaszolónak köszönöm, hogy időt szakított rám!
Volt nekem Dali Concept szettem (6-center-1), idén januárban adtam el. Bár tény, hogy nagyon szépen szólt és egységes volt a hangzás, de én valami másra vágytam, valami "ütősebbre". Igazából a center volt a "gyenge láncszem", pedig nem volt egy rossz doboz, csak kicsi. Ha létezne a Concept szériából nagyobb center, akkor valószínűleg nem adtam volna el az egész szettet, csak lecseréltem volna a centert és most nem kérdezgetnék itten... :)
A Wharfedale jó ötlet volt, köszönöm!
A Diamond 10-es széria lehet a befutó a PolkAudio A mellett. Úgy néz ki, hogy sikerült erre a kettőre leszűkítenem a választást.
Utolsónak is köszönöm a választ!
Én is néztem a B&W-ket, de sajnos ebben a kategóriában eléggé túlárazottak. A nagy 800-as sorozat verhetetlen árban is, minőségben is, de a 600-asok szerinte, legalább 20-30%-kal kerülnek többe, mint amennyit érnek. Gyakorlatilag a nevet kell megfizetni.
Azonban még mindig olcsóbbak, mint amiket te írtál árakat.
A 686 párban 138e Ft, a 684 párban 298e Ft, a HTM62 center pedig 119e Ft. Itt jegyezném meg, hogy ez a center nem felel meg a már korábban többször is leírt igényeimnek, mert kicsi. A nagyobb, ami már jó lenne, az a 61-es, melynek ára 179e Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!