Xbox 360 Slim et kell takarítani? Ha kell hogyan és milyen gyakran?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 08:50
1/10 Ilyent válasza:
Hát nálatok is rend és tisztaság lehet.
Kell takarítani. Havonta egyszer csak ne vidd túlzásba mert elkopik
2/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy kell csak az az egy probléma hogy nem tudom hogyan valaki elmondaná hogyan is csináljam?
2012. aug. 26. 09:03
3/10 Ilyent válasza:
Fogsz egy félszáraz törlőrongyot és ahol letudod törölni ott letörlőd.
És még ki is porszívózhatod belőle a port.
De ha a géppel végeztél jöhet minimum a szoba takarítása
4/10 slakat válasza:
Sűrített levegővel át kell fúvatni a szellőzőbordákat, ventit. Megteszi egy jó nagy pumpa is.
5/10 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm amúgy külsőleg szoktam takarítani mindig rendesen csak a belsejét nem tudtam hogy hogyan kell.
2012. aug. 26. 09:11
6/10 anonim válasza:
Sziasztok, nekem is xbox 360 slim van, kb 2 hónapos. Ti tényleg szét szoktátok szedni kitakarítani? Milyen időközönként érdemes? Baj ha én nem szedegetem mindig szét?
7/10 anonim válasza:
ne legyél már hülye b+ xd
azért vannak a szellőzők h belülről kitakarítsák "maguktól"
egyébként évente kellene egy olyan valakivel aki ilyennel foglalkozik
1000 ft körül lehet 1 tisztítás (belső)
8/10 anonim válasza:
Én évente egyszer csinálom meg a nagytakarítást akkor szétszedem az Xbox-ot el sem hinné az ember mennyi kosz van benne főleg a hűtőbordák között és a ventilátoron.Én le szoktam takarni a gépet ha nem játszok vele és még ennek ellenére is tele lesz a belseje porral mivel a ventilátorok nyomják ki a levegőt az Xbox belsejéből így akaratlanul is por kerül bele,egyébként lassan 5 éves lesz a gépem.
9/10 fabian norbert válasza:
hello de hogyan szeded szet mert en is probaltam oldalt es elol kipattant de hatul kozeppen sehogy sem akart szetjonni
10/10 fabian norbert válasza:
mondjuk az enyem nem slim hanem elit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!