Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom kikapcsolni az...

Hogyan tudom kikapcsolni az ipodomat (4. generácios) a play/stop gpmbot hosszan nyomva tartom de csak elalszik és egy gombnyomásra vissza is kapcsol?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 02:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs a menüben valahol 1 sleep opció?
2009. júl. 25. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:
off
2009. júl. 25. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen csak egy idő után kapcsolnak ki, ha békén hagyod 12-15 órán keresztül (pontosan nem tudom). Ha ezután nyomsz meg egy gombot, akkor először bootol, és eltart néhány másodpercig, amíg magához tér. De te magadtól nem tudod ennyire kikapcsolni.
2009. júl. 26. 01:59
 4/4 anonim válasza:
igazából elvileg olyankor ki is kapcsol, amikor te az elalvásra gondolsz.. hold-old le és akkor nem fog bekapcsolni ha véletlen megnyomnál egy gomot
2009. aug. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!