Érdemes most PS3-at venni?
Na ez a kommentelő leírja a frankót a PS3 tulajok nagy része tényleg ilyen.Különben nem hozzád intéztem a választ hanem a kérdezőhöz te itt csak ugyanolyan hozzászóló vagy mint én,vagy bárki más.Ha kérdező nem kíváncsi a véleményemre írni fog gondolom nem amputálták a kezeit!
"Nekem pedig roppant unalmas a ps fanboyok(T.kivétel)abszolút elfogulatlan és objektív megjegyezései egy multiplatform oldalon,ha valaki merészelni kritizálni vagy fogalmazzunk úgy"trendi"módon hater véleményt a teremtőjükkel szemben.
-A minden egyes hírnél megjegyzésed pedig igen erős túlzásnak tekinthető-Jellemző talán így pontosabb-
"Ps hater vagyok"(tulajdonos létemre)egyesek szerint...oszt akkor mi van?Drágább lett ettől kenyér,vagy több adót kell fizetni?Semmi...mostanság oly divatos netes degradálás csupán a márka rajongói részéről,aminek nulla a jelentősége alapjában véve.Akkor miről beszélünk?Törvénybe van iktatva,hogy szeretni és dicsérni kell?Bizonyára lemaradtam.....
-Részemről lezárva-Elmondtam a saját és szubjektív véleményemet,egy elvakult rajongó miatt sem leszek megalkuvó ebben a kérdéseben."
Hát ilyenek az elvakult PS tulajok.Pedig ugyan úgy van PS3 a kommentelőnek is mint nekem úgy hiszem ennek tükrében jogom van véleményt mondani mint akárki másnak!
"Amíg nem ébrednek öntudatra,nem fognak fellázadni, s amíg fel nem lázadtak, nem ébredhetnek öntudatra."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!