Érdemes most PS3-at venni?

Figyelt kérdés
Karácsony körülre tervezem a megvételt, hátha akkor van valami kedvezmény, akció stb. PS2-m van, nagyon szeretem, de 1 évvel az előtt vettem, hogy kijött a PS3. Így egyre kevesebb rá a játék, a régieket pedig (legalábbis ahol én lakom) nehezebb beszerezni. Szóval végre, úgy látom, hogy karácsony körülre összetudom szedni rá a pénzt. A probléma csak az, hogy most meg attól félek, hogy megveszem és 1,5 évre rá kijön valami újabb verzió. Van erre esély, hogy így járok, vagy a Sony nem tervez a közeljövőben hasonlót? Nem vagyok túl otthon a fejlesztésekben...

2012. aug. 23. 15:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Hát szerintem egy konzol célja az hogy szórakoztasson mindegy hogy PS3 vagy Xbox360.

Itt megszámolhatod melyikre van több exclusive játék és hogy melyik jobb az "ízlések és pofonok"vagy kinek a pap kinek a papné!Mindenki nem szeretheti ugyan azt!

2012. aug. 23. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Órák óta fényezi itt az xbox-ot (úgy, hogy senki nem kérdezett az xbox-ról semmit) majd ezek után azt mondja, hogy "Már megint a fanboykodás" Hát hallod ez qurva nagy volt most feldobtad az estémet.
2012. aug. 23. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az fáj hogy nekem mindkét konzol megvan és nem 2-3 éve nem fényezem a PS3 mert semmi okom nincs rá nem kellett anyuciéktől kisírnom egyiket sem elmentem és megvettem ennyi.Nem elfogult vagyok hanem objektív.Vegyél te is egy Xbox-ot és rájössz miről beszélek.
2012. aug. 23. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Elég siralmas lelki világod lehet ha ilyen dolgok dobják fel az estédet.Az enyémet az dobja fel hogy beülünk az autómba és nekivágunk az éjszakának és nem számít hogy hétfő van vagy szombat se benzin csak megyünk és kész.
2012. aug. 23. 22:48
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha te mondod.
2012. aug. 23. 23:17
 16/20 anonim ***** válasza:
mi köze van ennek a témához amúgy a ps4 nem jön ki állítólag mert a ps3 2016 támogatott lesz.amúgy ki tudja hogy viszi vagy nem viszi. eleinte a ps3 slim se vitte a ps2 őt de a Sony megcsinálta hogy vigye. És ki kérdezet az xboxról.
2012. aug. 25. 08:35
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Na ez a kommentelő leírja a frankót a PS3 tulajok nagy része tényleg ilyen.Különben nem hozzád intéztem a választ hanem a kérdezőhöz te itt csak ugyanolyan hozzászóló vagy mint én,vagy bárki más.Ha kérdező nem kíváncsi a véleményemre írni fog gondolom nem amputálták a kezeit!

"Nekem pedig roppant unalmas a ps fanboyok(T.kivétel)abszolút elfogulatlan és objektív megjegyezései egy multiplatform oldalon,ha valaki merészelni kritizálni vagy fogalmazzunk úgy"trendi"módon hater véleményt a teremtőjükkel szemben.

-A minden egyes hírnél megjegyzésed pedig igen erős túlzásnak tekinthető-Jellemző talán így pontosabb-

"Ps hater vagyok"(tulajdonos létemre)egyesek szerint...oszt akkor mi van?Drágább lett ettől kenyér,vagy több adót kell fizetni?Semmi...mostanság oly divatos netes degradálás csupán a márka rajongói részéről,aminek nulla a jelentősége alapjában véve.Akkor miről beszélünk?Törvénybe van iktatva,hogy szeretni és dicsérni kell?Bizonyára lemaradtam.....

-Részemről lezárva-Elmondtam a saját és szubjektív véleményemet,egy elvakult rajongó miatt sem leszek megalkuvó ebben a kérdéseben."

Hát ilyenek az elvakult PS tulajok.Pedig ugyan úgy van PS3 a kommentelőnek is mint nekem úgy hiszem ennek tükrében jogom van véleményt mondani mint akárki másnak!

"Amíg nem ébrednek öntudatra,nem fognak fellázadni, s amíg fel nem lázadtak, nem ébredhetnek öntudatra."

2012. aug. 25. 10:47
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Jó lenne, ha megtanulnál fogalmazni, mert a te nyelvedet nem sokan beszélik erre fele.
2012. aug. 25. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Majd kinövöd ezt a hozzá állást vagy kiverik belőled hidd el hogy így lesz.én olyan embert nem is engednék vélemény írni akinek csak egy fajta konzolja van(PS) és nincs benne a dolgokban legalább 10-15 éve,nem tud Angolul fogalma sincs a műszaki részéről.Mert sajnos ők csak a saját véleményüket szajkózzák
2012. aug. 25. 11:33
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nem is kell hogy beszéljék elég ha megértik!
2012. aug. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!