Ma vettem tv-hez hangfal szettet! De nemtudom hogy kössem össze. A tv: LG 32LD320-as márkáju! A hangfal szett: Philips SPA2602 Valami tipp?

Figyelt kérdés
Azt kérdezném hogy, van még 1 videom-dvd,hifim és mindent össze szeretnék hangolni hogy lehetséges? Mert még a tv-vel se tudtam! Elöre is köszönöm a választ!

2012. aug. 23. 14:10
 1/2 anonim válasza:

Szia

A hangfal szettnek milyen a csatlakozója?

A hifin van-e rca bemenet?

Ha jack 3,5 mm -es a csatlakozója akkor a fülhallgató kimenetbe dugva megy, ha a hifi is kell, és van rajta rca, akkor kell hozzá venni egy rca-jack 3,5 kábelt meg egy jack 3,5 elosztót, a jack elosztót beledugni a fülhallgató kimenetbe, és abba bele pedig a hifit és a hangfalszett csatlakozóját.A videót, meg a dvd-t pedig scart kábellel a tv-hez csatlakoztatni. Ennyi az egész ha megvettél mindent max 10- alatt össze lehet dugni. Jó munkát!

2012. aug. 24. 11:37
 2/2 anonim válasza:

10 percet akartam a végén írni

1000ft alatt belehet szerezni a hiányzó dolgokat

2012. aug. 24. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!