Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem megy a VHS digitaliz...

Fúróferkó kérdése:

Miért nem megy a VHS digitalizálás?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy DC60-2021 USB digitalizálót.Azt írták róla alkalmas VHS videoszalagok digitalizálásához.

A videomagnó sárga video,fehér audio kimenetét összdugtam a kütyü megfelelő csatlakozóival,és a számítógép USB csatlakozóba tettem.

Az eszközt a számítógép érzékeli.

A telepítő CD-ről egy profinak látszó vágószoftver átment a gépre.

Úgy látom ,mintha csinálná a dolga egy részét,legalábbis ha "felvétel" parancsot nyomom ,a webkamera videofelvételt csinál,amivel további vágó műveleteket lehet csinálni.

A problémám az ,hogy az összekötött videómagnó képe lejátszás üzembe kapcsolva nem látható a monitoron,mint pl. a WEB kamera.

Ha látnám ,akkor az már a VHS digitalizált jele lenne,ha jól gondolom.

Kérem segítsen valaki,hol a hiba?!

2012. aug. 20. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kéne elindítani a szalagot lejátszásra?
2012. aug. 20. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki kellene választani valami ilyet: AV bemenet, kompozit bemenet, nincs ilyen rajta?
2012. aug. 20. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtök segítőkészségét.Az 1.válaszadónak ide másolom a kérdés szövegem részletét,a magnót lejátszásra kapcsoltam,sőt a konnektorba is bedugtam,(bocs ez csak humor volt!)A vágóprogramot német nyelven telepítettem,magyar nincs.Az "aufname" parancsra a WEB kamera indult.Mindent nyomkodtam.Nem találtam AV és semmi hasonló parancsot,amivel a VHS képe látható lett volna.Azért is kértem segítséget.
2012. aug. 21. 07:49
 4/4 A kérdező kommentje:
"..videómagnó képe lejátszás üzembe kapcsolva nem látható..."
2012. aug. 21. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!