Vettem egy Philips DVp3650 DVD lejátszót de elromlott a távirányítója. Volt már otthon egy univerzális Watson HZ9205 távirányító, de nem tudtam beállítani (szerintem nem jó a programozási kód) Tudnátok egyet mondani?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 12:40
 1/1 anonim válasza:
Jobban jársz, ha a google-ba beírod a készüléket, és a távirányítót, vagy ha még nem dobtad ki, akkor a távirányító típusát. Lehet viszonylag olcsón utángyártott távirányítókat kapni, de nem minden készülékhez. Sőt, az univerzális távirányítók sem jók minden készülékhez. Először nézz utána az interneten. Lehet vásárolni betanítható távirányítókat, de az is csak akkor tanítható be, ha az eredeti (amiről betanítod) még működik. Ez a legbiztosabb módszer, mert ellenkező esetben sokkal többet költesz rá, mint kellene. Szervízben is megkérdezheted, mennyi hozzá egy távirányító, mert a vásárlást követő 3 évig kell, hogy áruljanak házzá való távirányítót. Elképzelhető, hogy a szervízben is van utángyártott.
2012. szept. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!