XBOX 360 VS PS3 melyik a jobb? Grafikailag, tudás, És ha 1 PS3-at rá csatlakoztatok a TVre szép lesz a képe és nem fogja szét húzni? Belehet valahol állítani? 5.1 házimozira rátudom kötni a PS3-t?
GTA mindkét konzolon csúnya, Xbox-on egy fokkal talán szebb, de úgy is csak akkor veszed észre, ha egymás mellett lenne két ugyanolyan tv és két külön konzol, annyi pénze meg csak kevés embernek van.
De ha csak a GTA meg multiplatform játékok érdekelnek tökmindegy mit veszel, igazi komoly játékok viszont szinte csak PS3-ra vannak.
Tudom, hogy nem a komoly a legjobb kifejezés, de nem tudtam mit írjak.
Én fanboy? Túlzás, elismerem, hogy a box is jó, azért, mert a PS3-mat jobbnak tartom még nem leszek fanboy.
MGS4 mellett van még rengeteg játék, ami miatt megéri PS3-mat venni, hogy csak a legnagyobb neveket mondjam Uncharted, God of War, Heavy Rain, The Last of Us, Beyond, Gran Turismo 5, Killzone, Infamous.
És akkor ezek csak a legnagyobb címek, amikről mindenki halhatott már, vannak még olyanok, amik nem annyira közismertek, de az is megéri a vételt: Warhawk/Starhawk, Demon's Souls, stb.
És PSN-es címek közül Journey, Dead Nation, Flower, és még rengeteg.
Míg boxra tényleg van az a 4, ezen hülyeség vitatkozni, nem kell fanboynak lenni ahhoz, hogy ezt beismerje valaki.
Ja és az hatalmas hülyeség, hogy a játék az csak játék.
Sok játék komolyabb sztorival rendelkezik, mint egy AAA-s hollywoodi film, összetettebb, jobban hat az ember érzelmeire.
5-10 éve már rég nem "csak" egy játék egy játék.
Ha te ezen a véleményen vagy akkor remélem senki sem hallgat rád.
Az a baj, hogy nem vagy tisztában a boxos kínálattal.
Én vagyok az akinek van PS3-ja és boxa is.
Xboxra is nagyon sok XBLA játék van. Kis arcade játékok.
Demon Soulst említed de mindenki tudja, hogy az egy szopatós sz*r játék. Nem véletlen, hogy utálja mindenki.
Dark Souls van boxra is de az is szopat.
Boxra van Forza4 és sokkal többre tartom mint a Grand Turismot.
Én inkább azt mondanám, hogy kb egyforma a kínálat. Boxra is van sok jó játék amiért érdemes venni és PS3-ra is vannak jó játékok.
Ezért van mind a kettő konzolom.
Én alap konzolnak Xbox 360-at javaslom akkor is.
Mellé esetleg lehet majd később venni PS3-at.
Akár milyen háttér sztorija van akkor is JÁTÉK te értetlen segg!Hát szerinted egymást dobálják vele?Nőj már feljebb egy kicsit és lásd azoknak a dolgokat amik!Vagy aszt hiszed lenyomtad a Gran Turismo-t és tudsz vezetni "hú de laza"!!
És mikor felébredtél térdig érő cigányzene szólt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!