?NÉV? kérdése:
Jó fülahallgató?
Figyelt kérdés
Zenéhez keresek jobb hangzású fülhallgatót, légyszives árat is írjatok2012. aug. 17. 18:11
1/13 anonim válasza:
Sennheiser HD800 269.500Ft
Szóval szerintem írd meg mennyi a maximum.
2/13 A kérdező kommentje:
max 50-ezer ft-ra gondoltam
2012. aug. 17. 18:26
4/13 anonim válasza:
Ez hol fülhallgató?
Ez meg szar fülhallgató.
Egyébként prohardver.hu fórumon kérdezd meg.
5/13 anonim válasza:
# 4/4 Ha ilyen nagy szakértő vagy ajánlj valami jobbat.
7/13 anonim válasza:
A prohardveren meg nem érdemes megkérdezni, mert csak a Sennheiser és a Xears fülhallgatókat ismerik...
8/13 anonim válasza:
Na, megszólalt a szaki. Ülj le fiam, egyes!
Ismernek (ismerünk) mást is, de tapasztalat alapján jön ki mindig a Sennheiser, esetleg az AKG. Én is egy Senn-t használok már jó ideje, bár az olcsóbb kategória.
9/13 anonim válasza:
# 8/8 Ülj már le a hátasra.. Te képzeled magad olyan nagy okosnak.. Jaja Tapasztalat, mi? A Sennheis közel sem a legjobb. Az AKG agybedugós fülesek pedig köztudottan szarok.. Azok csak fejhallgatókban jók. Nagyokos..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!