Pontosan melyik ps3 move kiegészítőt kell megvennem pl a killzone 3 al akarok játszani?
Most akkor külön vegyem meg a Move Motion-Controllert, és a Move Navigationscontrollert?
Nincs egy kettő az egyben? :D
1. KÖTELEZŐ (mármint ha akarsz Move-ozni) egy kamera+motion kontroller. Ezt egybe megtudod venni a starter packben, ami vagy 13.5k vagy OEM kiadás (ugyanúgy új, csak doboz nélküli) 11.5k:
2. OPCIONÁLIS a Navigation kontroller, amit a joystickod bal oldala helyettesíthet, mert igazából a Navi az csak a joystick bal oldala, de úgy kialakítva, hogy egy kézzel is tökéletesen irányítsd, míg a joystickot nehéz egy kézzel irányítani (mondjuk ahogy most próbálgatom nem lehetetlen, de azért kell oda a navi is, sokkal jobb).
Ez a cucc meg 7.5k:
Tehát ha OEM Starter Packot veszel meg egy Navi kontrollert 19k-ból megvagy.
Vannak játékok amihez két motion kontroller kell, pl. Fighter, meg íjászos játékokhoz, de KZ3-hoz 1 is elég.
utólag belátom hogy hülyeséget kérdeztem :D
mindenképp össze spórolok egy egész szettre :)
Ja igen, ha igazi FPS élményt akarsz akkor a sharp shooter is ajánlott:
fhu hát ez baromi kemény!! :O :D akkor lesz mire össze szednem a kest :D
egy kérdés aki Killzonennal játszik, most a 3 ba van külön megvásárolhato multi , de ha megveszem a teljes játékot abban is benne van a multi ugye? vagy mindenképp ha multizni akarok azt kell megvenni?
Ha megveszed lemezen akkor nem kell semmivel sem foglalkoznod, megvan minden.
Store-on csak azért vásárolható meg, mert kezdtek kihalni a szerverek, ezért ingyenesen elérhetővé tették csak a multi részét, mert ugye elég masszív multija van, viszont 100% ingyen azért mégsem adhatják, ezért aki akarja és megtetszik neki az megveheti az igazi multi élményért.
Egyébként a Sharp Shooter már nem kötelező, anélkül sem rossz játék, ha most csak a Movera van pénz addig is megéri megvenni, Sharp Shootert meg később.
srácok még egy két kérdés hogy hogyan tudom megnézni hogy hogyan áll a hdd? menyi hely van rajta még és mi menyi helyet foglal van a gépben egyfajta rendszer információ vagy akármi, na a másik hogy mikor ugye barktam a gta4 et az fel instalálta magát és gondolom az is helyet foglal, tehát azt hogy tudom uninstalálni???
ha ezt a két kérdést megválaszoljátok akkor, az baromi jó :D
1. Settings->System settings->System information (alulról a második)
2. Games->Game Data és ott törlöd. Viszont ha még megvan a játék és játszol vele ne töröld, mert amint berakod a lemezt már rögtön újra fel is telepíti, csak magaddal szúrnál ki.
Max ha végigvitted a játékot és már nem nagyon lesz a gépben akkor töröld. Csak kevés játék van, ahol választható, hogy akarod-e telepíteni a játék egy részét, max ott lehet törölni úgy hogy ne rakja automatikusan vissza, viszont nem érdemes, jobb ha telepítve van a HDD-re minél több.
Ha kevés helyed van inkább vegyél bele nagyobb HDD-t, bármelyik 2.5"-es (laptop) HDD megteszi, 1 terával is úgy tudom megbirkózik, de 500 gigáig biztosan. Ha meg van rá pénz SSD-t vegyél bele, lényegesen meggyorsítja az egész rendszer működését, a játékbetöltéseket, a telepítéseket, az XMB-t (ugye játék közben elég lassan tud betölteni), mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!