BenQ M23 kamerárók miylen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
Terevezek vásároni egy ilyet. Van valakinek tapasztalata vele.
A leírás szerint ezeket a felbontásoakt tudja
HD (1280x720, @ 30 fps)
WVGA (848x480, @ 60 fps)
Web (320x240, @ 30 fps)
A 30 fps valyon interlaced vagy progressive?
Tényleg tud 60 fps-t vagy az csak elírás?
Előre is köszönöm a választ!
2012. aug. 13. 11:02
1/2 Y-Cápa válasza:
Rossz leírást olvastál, nekem ilyenem van és képes Full HD minőségben is videózni(16:9, 1920x1080). Jó kamera. Nem lehet vele manuálisan fókuszt állítani, expozíciót viszont igen, bár lehet, hogy neked ez nem fontos. Sötétebb, gyenge fényű helyeken kicsit szemcsés a kép, tehát esti felvételekhez nem a legalkalmasabb. Full HD üzemmódban nem tud digitálisan fókuszálni. De tökéletes egy kamera és nagyon szeretem, kétszeresen megéri az árát(30.000 Ft). Nincs képstabilizátora, ajánlott hozzá egy állvány, jó egy olcsó akár használt is, de nem remeg annyira a kép kézben fogva, mint először gondoltam volna. Amit nagyon szeretek még benne, hogy lehet mikrofonként is használni(Stereo-ban vesz és basszust is.). Fényképezni is tud (4:3 képarányban) 16MP minőségben. Ez több mint egy sima családi kézikamera, sokkal több. Ajánlom, hogy vedd meg!
2/2 anonim válasza:
de,félmanuálisan lehet fókuszálni.beállítod h ahova nyomsz az érintő panelen arra fókuszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!