Rajmi97 kérdése:
Apple iPad2 mi a véleményetek róla? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Érdemes venni?2012. júl. 18. 18:52
1/3 anonim válasza:
Igen! 2 napja vettem meg és tökéletesen meg vagyok vele elégedve , minden szépen fut rajta...nem vagyok Apple fan , ez az első Apple termékem , és nagyon szuper ;)
2/3 Leslie Smith válasza:
Nagyan faja kis gép, sokan mondják, hogy nem helyetesíti a számítógépet (vélemény: "nem a fas*t") ma már mindenféle kütyüt hozzá lehet kötni, billentyűzet egér hangfal még magadat is, és sokkal modernebben, mint egy számítógéphez hiszen blútusszal megy az egész, egyébként most is azzal írok, úgyhogy mondjad faternak hogy érdemes megvenni mert nekem is bejön.
3/3 Leslie Smith válasza:
Ja még annyit, hogy filmeket is mindent lejátszik, csak egy ingyenes program kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!