Passzív subwoofer-hez lehet kapni mono sub erősítőt?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó passzív mélyládám viszont, az erősítőmön nincsen megerősítve a sub kimenet. Aktív mélyládára most nincsen pénzem. Olyan mono sub erősítő kellene nekem ami külső és nem kell beépíteni.
Ha tudtok ilyet akkor legyetek szívesek linkeljetek ilyen típusú erősítőről valamit.
2012. aug. 11. 20:24
1/5 anonim válasza:
Anélkül, hogy tudnánk a mélynyomód paramétereit nem fogunk linkelni, én legalább is nem. De lehet kapni hozzá egy csatis erősítőt persze. Megírnád milyen rendszered van?
2/5 A kérdező kommentje:
A házimozi erősítőmön van egy preout sub kimenet, szóval nincs erősítve a kimenet. Aktív mélynyomó kellene hozzá de azt nem akarok venni, lényegében a passzív mélynyomómból szeretnék aktív mélynyomót csinálni, úgy, hogy nem akarok hangfalat átépítgetni. Egy külső mono sub erősítő rack kellene nekem. Amúgy 350w-os a passzív mélynyomóm.
2012. aug. 11. 21:04
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi de amit linkeltél az egy BEÉPÍTHETŐ sub erősítő, nekem külső rack típusú kell.
2012. aug. 12. 20:26
5/5 anonim válasza:
Ebben az esetben bármelyik sima erősítő megfelel, ha bekötsz egy hangváltót is, lehetőleg aktívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!