Digiről mire váltsak?
Most digis vagyok, az előző lakótól örököltem. De már nagyon nincs mit nézni, és gondolkodtam, hogy váltok. A T-Home megtetszett, de nem tudom, mennyire jó.
Igazából csak a tévével van bajom, érzem, hogy hülye kérdés lesz, de azt meg lehet csinálni, hogy a telefon és a net marad a Diginél, a tévét meg lemondom, és átmegyek máshova?
Egyébként Budapest, XIX. kerület.
T-home volt nálunk, nem jó, sûrûn akadozik stb.
Hello HD-t ajánlom mostmár egy éve az van, nekünk bevált.
1. "Igazából csak a tévével van bajom, érzem, hogy hülye kérdés lesz, de azt meg lehet csinálni, hogy a telefon és a net marad a Diginél, a tévét meg lemondom, és átmegyek máshova? "
Ahogy írtad úgy kell.
2. "De már nagyon nincs mit nézni, és gondolkodtam, hogy váltok. "
A T-Home-nál is ugyanaz megy az RTL Klub-on.
De, neten nézek mindent. Onnan töltök filmeket, sorozatokat, többet, mint bárki. De nekem olyan kell, amit nem lehet letölteni, pl. ESPN, VH1, BBC Entertainment.
Nem mondod, hogy az RTL-en mindenhol ugyanaz megy??? Ez komoly??? Csatornákról beszélek. Nincsenek olyan csatornák, amiket néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!