Mi ez hogy megszünik a hotmailos tárhelyem és wordpressre kell váltsak?
Most olvastam az üzit. nemértem az egészet...
2011. március 16-ig továbbra is megtekintheti a korábbi bejegyzéseket, letöltheti és későbbi felhasználásra mentheti a tartalmat, illetve frissítheti blogját a WordPress.com webhelyen. 2011. március 16-án megszűnik a Windows Live Spaces szolgáltatás, és ezután már nem tudja elérni vagy áttelepíteni blogját.
Miért van szükség minderre?
Ügyfeleink a blogírási szolgáltatások körének bővítését, például integrált statisztikai rendszer bevezetését, a piszkozatok folyamatos mentését, valamint a levélszemét-védelmi technológia továbbfejlesztését kérték. A lehető legjobb blogírási élmények biztosítása érdekében együttműködésre lépünk a WordPress.com vállalattal annak érdekében, hogy elérhetővé tegyük a webhely ingyenes szolgáltatásait az Ön számára. Azon ügyfeleink számára, akik már rendelkeznek bloggal a Windows Live Spaces webhelyen, egyszerűbbé tesszük a kezdeti lépések végrehajtását, és segítséget nyújtunk a Windows Live Spaces webhelyen létrehozott tartalom megőrzéséhez.
Kérdés: Milyen fejlemények várhatók a Windows Live Spaces szolgáltatás megszűnéséig hátralévő időszakban?
Válasz: 2011. március 16-ig továbbra is megtekintheti a korábbi bejegyzéseket, letöltheti és későbbi felhasználásra mentheti a tartalmat, illetve frissítheti blogját a WordPress.com webhelyen. 2011. március 16-án megszűnik a Windows Live Spaces szolgáltatás, és ezután már nem tudja elérni vagy áttelepíteni blogját.
röviden ezek a lényegesebbek azthiszem.
szóval akkor március 16-a után nem tudok msnezni ezen a címen??? megszünik az egész?? és ahol ezen a címen vagyok regisztrálva akkor milesz?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!