Mi a vélemény a konzolokról? Miért van olyan sokféle konzol?
nekem xboxom és ps3-am is van, és azon gondolkoztam, hogy semmi értelme nincs annak, hogy ennyi konzol van,
pl van egy wii, ami állítólag az első mozgásérzékelős gépezet, ami kamu, mert a ps3-nak megjelenés óta sixaxis kontrollere van, ami sokkal erősebb és érzékenyebb mint a wii irányítói, bár nem adtak ki túl sok játékot amivel élvezhettem volna, egyedül a spiderman3-ban találkoztam vele amikor a zöldmanót kellett irányítani.
aztán ott az xbox, hangos zörög és szaggat manapság már majdnem minden, ráadásul simán elromolhat tök indokolatlanul.
kijött a kinect, ami tök idióta, gyenge az érzékelője és amúgy is max 3 évesen élvezném a játékait... mi a jó abban, hogy puszta kézzel hadonászok a képernyő előtt, amikor a karakteremnek tele van a keze????
ráadásul a sony erre is kitalált valami sokkal jobbat, ami sokkal jobban érzékel és a játékok is valamennyivel élvezhetőbbek, bár nincs nagy tapasztalatom.. de kom, a sony már 20 éve bebizonyította, hogy nincs szükség a többi vacakra.. már a ps1-nek és a ps2-nek sem volt ellenfele, akkor mért vásárolják még is az újabb és újabb vackokat? ha a vásárlóknak lenne eszük, akkor ez a konzolok közti harc már rég megszűnt volna, és akkor nem húznák ennyire vissza a fejlődést...
vagy esetleg van aki szerint van értelme az xbox és wii-knek?
Ez eléggé Sony-fan szerű megfogalmazás volt. :D
(Mielőtt jönne a villámcsapás: nekem is csak Sony konzolom van. ;) )
Ahogy az első is mondta:
Miért van ennyi konzol?
Úgy is kérdezhetném, hogy akkor miért van ennyi autó, TV, telefon stb.?
Hogy legyen választék és ne egyeduralom legyen.
Sokkal jobban tettszik most a Sony politikája, hogy dobálják ki PS3-ra a jobbnál jobb exkluzív címeket, mivel kell valami, ami miatt rá tudnák venni a fogyasztókat, hogy őket válasszák és ez a legjobb, ha saját szolgáltatásokat bocsát nekik.
Ha egyedül a PS3 lenne, nem hiszem, hogy ennyi játék jött volna rá.
De ez mondható akármelyik konzolra is.
Az Xbox-nak meg a Wii-nek is megvan a sajátossága, hidd el, bőven vannak olyanok, akik inkább egy jót Mario-znak, mint hogy az Uncharted-del nyomuljanak.
Ilyen az ízlés. :D
Xboxra csak Mario van igaz?
Halo Reach életem egyik legjobb játéka.
Most jön a Halo 4, Gears of War 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!