Mire kell odafigyelni használt konzol vásárlása során?
Én is a gt5 miatt vettem ps3-at. 30ezerért CSAK fat-ot tudsz venni, arra figyelj, hogy milyen firmware van rajta, mert ha custom firmware(cfw) az azt jelenti, hogy ingyen tudsz játszani csak előtte az internetről le kell töltened a játékot a megfelelő oldalakról. Ez annyiból jó, hogy kíméled a blu-ray olvasót a ps3-ban, mert külső illetve belső merevlemezről is indíthatóak a játékok. Azonban ezek a firmware-ek elég "rozogák, instabilak", mert tökéletesen nem tudják megoldani a kompatibilitást. És nem működik vele a psn tudtommal, tehát a multizásnak így lőttek.
A fat gépek közül általában az eredetileg 60gb-os gépek viszik a ps2-es és (ps1-es?) játékokat, a többi nem.
Ne vegyél első generációs 20gb-os gépet, mert nincs benne wifi.
Igazából vásárláskor arra figyelj, hogy ne legyen furcsa hangja másra így kívülről nem nagyon tudsz.
Sima tv-re is, és DVI vagy hdmi bemenettel rendelkező monitorra is rátudod kötni.
Online játszáshoz egy psn accountra van szükséged amit a ps3-on el is tudsz készíteni.
Hát a fat gépeknek nem tudom, hogy mekkora az esély az elromlásra. Talán a túlmelegedés és az ebből következő ylod(sárga led hiba). Ennek a javítása kapásból 20e és egy hónap szervizben töltött idő. A slimek ennyiből jobbak, hogy jobb a hűtésük(nekem is ilyen van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!