Erre lehet RGH-t rakni?

Figyelt kérdés
Egy 2.0.15574.0 dashboardos slimem van,és x-media honlapjára az van írva,hogy 2.0.14719-ig.

2012. aug. 8. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Nézz el ide is.

[link]

A legegyszerűbb ha telefonon megkérdezed ott ahol foglalkoznak vele segíteni fognak a pénz az pénz még nekik is.De egy csomó dologról lemaradsz ha okosítod a géped.

Játék patch-ek(javítások) rendszer optimalizáló frissítések,multizás stb..

2012. aug. 8. 14:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Az összes játékot patch nélkül játszom és semmi gond nem volt még. Ez nem PC, hogy fos szar patch nélkül az összes játék.

Ellenben én is azt mondom, hogy eredeti játék a tiszta játékélményért.

Sokkal jobb mikor jön postán a játék és várod, hogy játszhass azzal amiért megdolgoztál.

Berakni egy warez lemezt semmi értelme,.

2012. aug. 8. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom Skyrim-et patch nélkül?Ha elveszne PL:100-150 óra mentésed nem így beszélnél!Ja vagy nyomjad grafikai patch nélkül biztos szép!
2012. aug. 8. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Grafikai patch boxon? lol

Skyrim meg a Bethesda szarjai ilyenek, Obsidian szintén.

Fallout3, new vegas, ezekhez kell patch tényleg. De azért, mert barom állatok a fejlesztők és nincs megfelelő béta tesztelés.

2012. aug. 8. 17:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezek sosem voltak sz@rok bár melyik mai sablon játékot űberelik!Ja egy kis angol tudás nem ártalmas hozzá sok analfabéta azért fikázza!A szavatosságuk és a játékélmény bármely játékét felülmúlja.(nem ostobáknak való)azok csak nyomják a sz@ros lineáris mocskokat ami 5-6 óra után messzire dobnak a géptől!A Skyrim Xbox-os grafika patch-e az tény ha nem vagy ostoba megtalálod a google oldalakon tudod a barátod.Különben ilyen csúszómászó mocskolódó kis gennyzsáknak semmi keresni valója nem lenne ilyen oldalon!Ha nem tudsz normálisan véleményt mondani és a kérdésre válaszolni akkor pofa súlyba segg fej!Tudod aki ilyeneket mond a Bethesda játékokra arról rögtön kiderül max 2-3 van konzolja és azt majmolja mind többi kis f@sz nincs önálló véleménye!!!
2012. aug. 8. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A Skyrim Dawnguard DLC-jét több ezren tesztelhették ingyen tényleg nem tudom miről beszélsz.A Skyrim-böl 10 milliót adtak egy hét alatt biztos azért mert sokan 6 évet vártak rá.
2012. aug. 8. 18:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Kérlek ne offoljatok :)
2012. aug. 8. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Ok!!Csak nem szeretem ha valaki primitív!Bocsi!!
2012. aug. 8. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Vicces mikor bepörögsz.

Az egy dolog, hogy sokan megvették de alapból egy bugos szar.

Fallout 3 és a New Vegas meg az Oblivion tetszett, a Skyrim nem fogott meg.

2012. aug. 8. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt is figyelembe kell venni 1986-óta ha jól tudom 21-22 játékot adtak ki és jól elvannak belőle.Még más cégeknek évente több játékot kell fejleszteni hogy be foltozzák vele egy-egy félre sikeredett játékuk okozta anyagi űrt.És ez miatt kell kiadniuk több játékot hogy a piacon fent maradjanak.Én nem akarok veszekedni van így is elég bajom!Én így látom te úgy látod a különbségek tesznek egyedivé minket embereket!
2012. aug. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!