Erre a gépre lehet bluetooth-ot rakni? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Acer Aspire 575Z a gép a telóm LG Arena.
op rendszer win7.
vki segítene?
2011. márc. 27. 10:50
1/6 anonim válasza:
Remélem nem wifin akarod átküldeni XD
Elballagsz a boltba, és veszel egy bluetooth modemet a gépedhez.
2/6 anonim válasza:
Ha nincs benne bluetooth eredetileg (azaz van valahol rajta ki kék fogas státuszjelző), akkor venned kell külön egy USB stickes rádiót hozzá. A bluetooth nem szoftver, hanem hardver.
3/6 legendavagyok01 válasza:
Biztos 575z? Még nem is hallottam ilyenről. Bár 5750-es van...
Én egyébként nem ismerek olyan aspire cuccot, amiben nincs bluetooth, főleg ha win7 ketyeg rajta.(Ami meg felismerné és telepítené.)
Érdekes.
4/6 A kérdező kommentje:
5715Z kicsit elírtam xD
2011. márc. 28. 15:15
5/6 legendavagyok01 válasza:
Ilyen tényleg van, és tényleg nem bluetooth-os. Mint már páran írták, venned kell egy usb-s bluetooth adaptert, már 2000 ft környékétől lehet kapni. Valószínűleg kapsz hozzá kis cd-n drivert, progit.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 28. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!