Valaki megtudná mondani ez melyik Canon fényképezőgép?
Figyelt kérdés
Canon Eos hányas? 450 D? és ezen szerintetek van + optika,vagy eleve ez van rajta amikor megvesszük? gyönyörű képeket tud vele csinálni, és annyira éles, tetszik a mélységélessége.
2012. aug. 7. 19:32
11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó egy isten vagy:) Köszönöm neked!
Amúgy köszönöm az összes hozzászólónak, teljesen igazatok van hogy ki kell tanulni ,csak egyszerűen borzasztó bonyolult, olyan ember kéne akit ismerek és élőben tud segíteni... Mert magamtól túl nehéz lenne, matek-fizika meg nem az erősségem,de eleve vonzz ez a téma, szeretem a fényképezőgépeket, a fotókat megörökíteni. Bár erről a csajról nem igazán hinném el, hogy ő tanfolyamokra járt csak azért hogy le tudja magát ilyen szépen fotózni (sajnos rajongója vagyok,csak tudnám miért...)
2012. aug. 8. 02:07
12/14 anonim válasza:
Ha pesti vagy, írj egy privát üzit, szeptember közepén szánhatok rád egy fél napot.
13/14 anonim válasza:
...vagy ha szombathelyi vagy, az is játszik. A nagyon alap dolgokra ez elég lesz, utána megérted majd a cikkeket.
14/14 A kérdező kommentje:
Oké:) írok privit, amúgy budapesti vagyok.
2012. aug. 8. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!