Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régóta gyűjtök rá, de megéri?...

Régóta gyűjtök rá, de megéri? IPad

Figyelt kérdés

Idén kezdem az egyetemet (neofilológiai szak). Régóta tervezem, hogy meglepem magamat egy iPad-del.

Jegyzetelésre, a tananyag tárolására, pdf. formtumú előadok olvasására, stb. használnám.

3g-re nincs szükségem, elég a sima Wifi-s.

Erre a célra szerintetek megfelel? Használja valamelyikőtök az egyetemen?

iPad 2 vagy 3 éri meg jobban ár-érték arányában? Ahogy eddig néztem, nem sok mindenben más a 3, de sokkal drágább. Hozzáértő(bb) szemmel?

Hány GB-osat érdemes választani?

Smart Cover megéri? Esetleg olcsóbb megoldást tudnátok ajánlani?

köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 6. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

21:56 vagyok

Én speciel nem konkrétan arra gondoltam hogy vegyen egy macbook-ot, hanem egy értelmes laptopot.

Én is Apple fan vagyok, de egy átlag felhasználónak teljesen felesleges Apple cuccokat vennie. Mindig is úgy vagyok vele hogy az Apple munkagép, és is a jövőben a munkámhoz szeretném használni (weblapkészítés és a hozzá tartozó grafika)

Egy átlag felhasználónak teljesen jó a windows, most arra hogy napi 5-6 oldalt leírjon arra felesleges Apple.

Ha meg tényleg a stabilitás és az egyszerűség a szempont, akkor még rakhat fel Linuxot. Az még ingyenes is.

Amikor azt mondtam hogy értelmes laptop, akkor én egy sima laptopra gondoltam, nem MacBook-ra.

De én teljes mértékbe a kérdezőre bízom a döntést, csak leírtam hogy én hogyan látom a dolgokat.

2012. aug. 10. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!