Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri a műholdas Digi tv-re...

Megéri a műholdas Digi tv-re előfizetni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy a műholdas tv minősége nem olyan jó mint a kábelesé, ráadásul ha vihar van vagy sok a felhő és árnyékolják a jelet akkor szaggat vagy teljesen elmegy a kép és a hang. Ez azért elég bosszantó lehet. Sajnos ahová költözni fogok ott nem lehet kábeles Digit beköttetni, pedig a Digi Sport miatt nagy szükségem lenne rá. De ha a műholdas tényleg annyira sz@r ahogy állítják akkor inkább minden hétvégén megyek a kocsmába meccset nézni minthogy rossz minőségben nézzem az adásokat és az időjárási viszonyoktól függjön a szórakozásom.
2012. aug. 6. 08:30
 1/5 anonim válasza:

Hát, nekünk is az van, és tényleg elég hamar elmegy a jel...

Nekünk 2 tv-re van bekötve a digi, és pl ha az egyik szobában be van kapcsolva, akkor a másik szobában már szaggat... Volt olyan hogy egy felhő sem volt az égen, de már szaggatott a jel... xD

2012. aug. 6. 08:36
 2/5 anonim válasza:

Ja igen, azt kihagytam, hogy viharban nézhetetlen az adás.

Mi is már azon gondolkozunk, hogy ki köttetjük.

2012. aug. 6. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk UPC műholdas tévénk van és ha vihar van vagy közeledik akkor nekünk is elmegy az adás.amúgy jó
2012. aug. 6. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:

A tányér ha megfelelő nagyságú (90+), és jól van pozicionálva, akkor csak a legnagyobb viharban megy el az adás pár percre.

A digi beltérije egy f...os, és cserélni sem lehet, mert a kártyával van összehangolva. Egyébként jó lenne a minősége, megfelelő beltérivel és kábelokkal.

2012. aug. 6. 08:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem éri meg... Én is így gondoltam. Köszönöm a válaszokat! Akkor marad a kocsmázás ha játszik a csapatom. :/
2012. aug. 7. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!