Megjavítja a szervíz ingyenesen a fényképező optikáját, ha leejtettem?
Figyelt kérdés
Van egy Fuji Finepix AX300-as fényképezőm, és időzítőre volt állítva, és a szél lefújta a helyéről, és az optika beragadt. Nem tud kikapcsolni (nem húzódik vissza a lencse) és nem is tud képet csinálni sem. Visszanézni még lehet a képeket, de ennyi. Még garanciás, de megjavítják ezt a hibát?2012. aug. 4. 23:10
11/15 anonim válasza:
A szervizben ilyenekkel dolgoznak napestig. Gondolod, hogy nem veszik észre, hogy mi a gyári hiba és mi a fizikai behatás okozta hiba? Ne nézd őket se hülyének, van benne gyakorlatuk.
12/15 A kérdező kommentje:
akkor az a kérdésem, hogy mennyiért javítaná meg egy szervíz?
2012. aug. 4. 23:49
13/15 anonim válasza:
Most azt várod tőlünk, hogy helyetted megtudakoljuk, vagy azt gondolod a Fuji márkaszerviz munkatársai itt tartanak ügyeletet?
Amikor utoljára műszaki cikket (az történetesen videokamera volt) javíttattam, abban a műhelyben így nézett ki az árképzés:
– A termék új árának 10%-a
– felhasznált anyagok
– óradíj
– áfa.
A gép új ára 160 ezer forint volt.
A számla valami hasonló lett: 16 000+30+2500, és az áfa.
Az első tétel nem tudom mennyire általános.
14/15 A kérdező kommentje:
én csak segítséget várok, esetleg tapasztalatokat. És köszönöm az eddig leírtakat
2012. aug. 5. 00:01
15/15 anonim válasza:
Gyakorlatilag ha veszel 20 ezerért egy új gépet jobban jársz.
A javítás lenne vagy 10-15 ezer Ft, annyit meg nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!