XBOX USB-S DEMO HIBA?!

Figyelt kérdés

Nos ráraktam az pendrive-omra demo játékokat ugy ahogy kellet xbox ki is irja hogy rajta a játék nade ha elindítom ezt irja : Game error :the game ouldn't start. try downloading the game again. For more help,visit www.xbox.com/support.

jah és az xboxon nemtudom megcsinalni a livet a játékokat is 360democenter.com ról töltöttem mert xbox webjéröl számlázást kér pedig ingyenesset akarok esetleg valami segítség vagy bármi ? létszi nagyon fontos lenne :)

elöre is köszi

2012. aug. 3. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél balf*sz, regisztrálj live-ra, 5 perc, semmilyen "számlázást" nem kér.
2012. aug. 3. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
de kér bmeg xboxrol nemtudom mert routerom nincs ha meg beleszurom a netkabelt net van de net->xboxlive nemmegy regiztem mar live ra gépröl és számlázást kér -.-"
2012. aug. 3. 17:38
 3/4 anonim válasza:
én xboxon regisztráltam de semmi ilyet nem kért h számlázás meg ilyen
2012. aug. 7. 07:52
 4/4 A kérdező kommentje:
én xboxról nemtudok regizni live-ra és gépröl sikerült és ha gépröl akarom rárakni usbre nemmegy mert számlázást kér
2012. aug. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!