XBOX 360 demo játékok usb-re?
Figyelt kérdés
Hogy tudnák demo játékokkal játszani a nem flashelt xbox-omon ? ugy hogy USB-re rakom ráá ?
és honnan tudok letölteni ?
Előre is köszi
2012. júl. 30. 14:15
1/5 anonim válasza:
Felmész live-ra és letöltöd őket.
2/5 anonim válasza:
USB-re is lehet rakni és viszi a gyári box is.
3/5 A kérdező kommentje:
hát én felmentem a live-ra gépröl és h letöltöm az ingyenes demot mégis számlázást kér , raktam usb-re minecraft-ot de a menübe hol tudom elinditani ??,
2012. júl. 30. 15:27
4/5 anonim válasza:
Le kell formázni az xboxal a pendriveot a setting memoryban, aztán a csatlakoztatod a pcre a pendriveot, és az usbxtafguival megnyitod a pendriveot.
itt lesz egy data partition (a 2 közül az alsó), erre már nem emlékszem pontosan.
Ebbe létrehozol egy content és a contenten belül egy 16 NULLÁból!! álló mappát, tehát:
content/00000....0000 (16 db nulla)
és ebbe a 16 db nullás mappába rakod bele a minecraft demóját.
5/5 anonim válasza:
És még annyi, hogy a dashboardban a játékok között meg kell jelennie a játéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!