Xbox 360 Slim adatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretném ha leírnátok hogy a Slim konzolnál mennyit lehet játszani naponta ! 2010.08-as a gyártási éve, LT 3.0-as flashel. Nem használom polcon, le van rakva a földre és nincs letakarva, vagyis szellőzik rendesen . Eddig napi 4 órákat használom de mikor rárakom a kezem a tetejére érzem hogy meleg (ahol van a rés oda rakom a kezem ott meleg + meleg levegőt is fúj) annyira félek hogy később bármi baja lesz. Már meghalt egy xbox-om az is 360 volt de az 2006-os gyártású , az bírt 3 évet. (1x nem volt takarítva). Na a lényegre térek, kérem írjátok már le mit kell tudni a Slimről, érdemes-e félévente takarítani, mivel hogyan takarítsam. Szóval remélem értitek és előre is köszönöm.2012. júl. 30. 16:14
11/15 A kérdező kommentje:
Megy mellette ventilátor (ilyen nagy ami a szobát hűti) és az kb 1nagy lépésre van az xboxtól . Jobb oldalról fújja és érzem hogy kicsit hűti mert elmegy odáig a levegő
2012. júl. 31. 11:45
12/15 anonim válasza:
Ha kikapcsoltad a boxot egy tíz percre húzd közelebb a ventilátort 30-40cm -re és tedd a kezed box fölé úgy nyomasd a levegőt oldalról és érezni fogod mennyi meleget fúj ki a gépből!
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez a forró levegö kifújás kikapcsolás után butaság. Csak megtervezték azt az xbox slimet úgy, hogy ne kelljen ilyen home made-es megoldásokat alkalmazni. A másik meg hogy nem biztos, hogy jót tesz a konzolnak a hirtelen lehülés, mert az ugye hötágulás.:)
14/15 anonim válasza:
Nekem is slimem. Soha nem jártam el ezzel a módszerrel, mégsem lett semmi baja.
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez a meleg levegö kifújás leállítás után butaság. Csak meg tervezték már a slimet olyanra, hogy ne kelljen ilyen home made-es megoldásokat alkalmazni. Nekem is slimem van, soha nem csináltam ilyet és tökéletesen megy e gép. A másik meg hogy a hirtelen lehülés nem biztoz hogy túl jo a gépnek, mert az ugye hötágulás. Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!