Xbox 360 Slim adatok?
Azért olyan meleg, mivel alapból 80 fok a gép hőmérséklete (a processzor/videokártya), emiatt nem kell aggódni, én nyúzom rendesen és semmi baja, annyi hogy jól szellőző helyre rakd, ha lehet ne a földre rakd, mert általában porosabb, mint ha a polcra raknád, annyi hogyha szemből nézed, akkor bal oldalt legyen neki hely, mert onnan szívja be a levegőt.
Az én procim a gépben alapból 85 fokos és terhelve volt 96 fokos és semmi baja nem volt, persze ez lehet egyedi eset is, de ezeknek bírni kéne.
Ha a 2006os géped, ami a leggagyibb konstrukció volt a 360nál bírta 3 évig, akkor ezzel lazán nem lesz gond.
Igazából az hogy mennyit játszol sztem lényegtelen kb fél perc alatt elérik a működési hőmérsékletüket és azt tartják, nálam 5-6 óra is szokott lenni. Én elkezdem, aztán haverok jönnek vagy a család szórakozik, aztán így összejön:))
Akkor nyugodtan játszhatok vele 5-6 órákat ?
Jól szellőző helyen van, csak félek hogy 3 ledes lesz ..:/
Nem merek azért annyira sokat játszani :/
Nálam is szokott menni és semmi baja, a fates szériával voltak gondok az elején, de a slimmel nincs gond.
Vannak még olyanok, akik mondják, hogy ez is 3Ledes lesz, meg így úgy extra hűtésmód, de ők igazából csak azt használják ki, hogy az előző széria hajlamos volt a 3Ledre, aztán így beszereltetik az emberek plusz pénzért és ők így jól járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!