Xbox 360 Slim adatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretném ha leírnátok hogy a Slim konzolnál mennyit lehet játszani naponta ! 2010.08-as a gyártási éve, LT 3.0-as flashel. Nem használom polcon, le van rakva a földre és nincs letakarva, vagyis szellőzik rendesen . Eddig napi 4 órákat használom de mikor rárakom a kezem a tetejére érzem hogy meleg (ahol van a rés oda rakom a kezem ott meleg + meleg levegőt is fúj) annyira félek hogy később bármi baja lesz. Már meghalt egy xbox-om az is 360 volt de az 2006-os gyártású , az bírt 3 évet. (1x nem volt takarítva). Na a lényegre térek, kérem írjátok már le mit kell tudni a Slimről, érdemes-e félévente takarítani, mivel hogyan takarítsam. Szóval remélem értitek és előre is köszönöm.

2012. júl. 30. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Azért olyan meleg, mivel alapból 80 fok a gép hőmérséklete (a processzor/videokártya), emiatt nem kell aggódni, én nyúzom rendesen és semmi baja, annyi hogy jól szellőző helyre rakd, ha lehet ne a földre rakd, mert általában porosabb, mint ha a polcra raknád, annyi hogyha szemből nézed, akkor bal oldalt legyen neki hely, mert onnan szívja be a levegőt.

Az én procim a gépben alapból 85 fokos és terhelve volt 96 fokos és semmi baja nem volt, persze ez lehet egyedi eset is, de ezeknek bírni kéne.

Ha a 2006os géped, ami a leggagyibb konstrukció volt a 360nál bírta 3 évig, akkor ezzel lazán nem lesz gond.

Igazából az hogy mennyit játszol sztem lényegtelen kb fél perc alatt elérik a működési hőmérsékletüket és azt tartják, nálam 5-6 óra is szokott lenni. Én elkezdem, aztán haverok jönnek vagy a család szórakozik, aztán így összejön:))

2012. júl. 30. 18:00
 2/15 A kérdező kommentje:

Akkor nyugodtan játszhatok vele 5-6 órákat ?

Jól szellőző helyen van, csak félek hogy 3 ledes lesz ..:/

Nem merek azért annyira sokat játszani :/

2012. júl. 30. 18:19
 3/15 anonim ***** válasza:

Nálam is szokott menni és semmi baja, a fates szériával voltak gondok az elején, de a slimmel nincs gond.

Vannak még olyanok, akik mondják, hogy ez is 3Ledes lesz, meg így úgy extra hűtésmód, de ők igazából csak azt használják ki, hogy az előző széria hajlamos volt a 3Ledre, aztán így beszereltetik az emberek plusz pénzért és ők így jól járnak.

2012. júl. 30. 20:04
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem évente egyszer elég kitakarítani fölösleges többször!A túlmelegedés a bent maradt meleg levegő miatt van mert ugye játék közben megy a hűtőventilátor.Amikor kikapcsolod a gépet egy asztali ventilátorral fújasd ki belőle meleg levegőt és nem lesz semmi baja a ventit rakd a géphez minél közelebb úgy fújasd!Ez ugyan nem lesz 3 ledes mert helyette egy hibaüzenet jelenik meg a képernyőn!A gépben a GPU és a CPU egyben van,ha jól tudom a slimekhez van gyári +hűtés és ehhez nem kell szét szedetni a gépet! [link]
2012. júl. 30. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Rekordom 14 óra vele és meg se kottyan neki.
2012. júl. 30. 21:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy jasprer-es Resident-Evil-es Elit-em van mikor a Fallot3 GOTY-t nyomtam (ezért vettem xbox360-at)volt hogy napi 10-15 órát is játszottam emlékszem egy évig kis sem vettem a lemezt gépből azonnal Fallout függő lettem!A gép simán bírta külön asztali ventilátorral nyomattam neki bal oldalról a +levegőt 30-40 cm távolságból akár játék közben is a lényeg miután a játékot leállítottam hagytam egy 10 percet hadd fújja ki a meleg levegőt a xbox belsejéből.Négy éves a Boxom nem flash-elt ez a kis plusz hűtés bizonyított+Xbox360 is el nem adnám semmi pénzért!!!O:))))))
2012. júl. 30. 22:22
 7/15 A kérdező kommentje:
De akkor nyugodtan nyomathatom neki 10órát is ? Mert már 15perc után forró a szellőzője (ahol a rács van), de 4óra után ugyanannyira forró mint mikor eltelt a 15 perc. Igaz flashelt a gép, de akkor is félek ..:S
2012. júl. 31. 11:06
 8/15 anonim ***** válasza:
A lényeg miután leállítod a boxot nyomasd ki meleg levegőt belőle egy ventilátorral!
2012. júl. 31. 11:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Melyik oldalról ? Velem szembe van fektetve !
2012. júl. 31. 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Úgy szerintem a jobb oldaláról kéne és az a lényeg hogyha leállítás után fújatod a ventilátor elé rakod a kezed és érezni fogod hol fúj a legjobban kb40cm távolságból és ezt irányítsd rá a jobb oldalára a boxnak ha jól irányítottad a levegőt érezni fogod hogy nyomja kifelé a konzolból a meleget leállítás után is!
2012. júl. 31. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!