Melyik lap-top felel meg a következő elvárásoknak?

Figyelt kérdés

Mivel sokat fotózok, és vannak utómunkálatok, így kénytelen vagyok a Photoshopot használni. A jelenlegi gépemen nem fut el, mert elég öreg, és a telefonom szinkronizációs programja is kiakasztja.

A mostani elvárásom, az, hogy PS, net és zene (a három egyidejű futása) ne okozzon gondot a gépnek. Win7-et, vagy 8-at használnék rajta, és lehetőleg legyen jó a grafikája is...ha netán kedvem szottyanna egy kis játszáshoz. (NFS) :D Legyen rajta minimum 1 USB 3-as port, mert a pendrive-om 3-as USB-s de ki még sose használtam, és az aksija legyen jó....ha lehet, mert manapság azok a leggyengébb dolgok (a fotózás miatt sokat hordoznám) És az AutoCAD meg ne órákig töltsön be.

Oprendszer nem szükséges, mivel itthon van egy win7-em, azt fel tudom rá tenni...vagy letöltöm a 8-at.

Más csili-vili dolog nem szükséges.

A normális válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. júl. 29. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Erre szinte bármelyik jó.

Én laptopom i3 2330M-es proci és integrált VGA (tehát a leggyengébb pontja az egésznek), photoshop akadozás nélkül megy rajta, miközben megy a böngészőben 1080p-s youtube videó, plusz rainmeter, rocketdock meg ilyen hülyeségek amik azért eléggé gépigényesek tudnak lenni.

Mennyit akarsz rá költeni? 150-ért simán kapni ilyet, lehet 130-ért is, de ha játszani is akarsz rajta (melyik NFS? Carbon vagy hasonlóan régi elmegy szinte mindegyiken, újabbakhoz már talán komolyabb kell) akkor mondjuk vennék egyet 200k-ért és nem kéne aggódni.

2012. júl. 29. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Illetve számít a méret is, 17"-en jobb dolgozni (de minimum 15.6"), 13" viszont sokkal hordozhatóbb.

USB3 meg ilyenbe már alap dolog.

2012. júl. 29. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) És melyik márka éri meg a legjobban ár/érték arányában?
2012. júl. 29. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A Toshibák jó ár/érték arányban vannak. A Toshiba Satellite L850-13U szerintem megfelelne ezekre a dolgokra. [link]
2012. júl. 29. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Toshiba és a Lenovo gépek nagyon megbízhatóak.

[link]

[link]

[link]

A Fujitsu gépek is nagyon megbízhatóak. A Fujitsu Siemensek nagyon rosszak voltak, de mióta aSiemens kiszállt azóta nagyon megbízható gépei vannak a Fujitsunak is.

[link]

A HP Pavilionokat nem ajánlom, de a Probookok nem rosszak.

[link]

[link]

2012. júl. 29. 23:17
 6/6 anonim válasza:
Az acerek is nagyon megbízhatóak és jó ár jó minőségben vannak:)
2012. aug. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!