Fotós szeretnék lenni! Gimi után hova menjek? Lent. Folyt.
Figyelt kérdés
Szóval gimi után hova menjek majd?Hogyan illeszkedjek be?Hogy keressenek és megéljek a fotózásból?Most nem tudnám elkezdeni?Valahova eladni a képeim pénzér?Segítsetek nekem!
15/l
2012. júl. 27. 02:04
41/49 anonim válasza:
De azt írja 15 éves. A lány a képeken 12-13-nak tűnik.
42/49 anonim válasza:
Hallottam állványról, de a csápoknak nagyobb esélyt adok.
Majd mindjárt jön Ms. Photography, és beavat minket a részletekbe :)
43/49 A kérdező kommentje:
A képeken az unokatesóm szerepel :)
2012. aug. 27. 23:05
44/49 A kérdező kommentje:
Segítsetek !
Hogyha portrét fotózok vagy csak simán valakit...akkor ,hogyan tudom megcsinálni ,hogy ilyen élesek legyenek a szemek?
Soha de soha nem sikerült még ilyen szép élesre nekem.Valaki mondja el a titkát :( Annyira idegesít az ,hogyha van egy jó képem de a szemek tiszta homályosak :(
2012. aug. 27. 23:08
45/49 anonim válasza:
Kb ilyen képeket 200 ezres tükörreflexes géppel lehet csinálni.
46/49 anonim válasza:
Illetve lehet Photoshop is van rajta.
47/49 A kérdező kommentje:
Tudod mi a vicc?
Ezt a képet egy Olympus FE360-al csinálta a csaj.Ami nem egy jó gép.Nekem ennél 4578784554454545szer jobb van.Mégsem sikerül :S
2012. aug. 28. 19:27
48/49 anonim válasza:
Ez sokkal inkább utómunka kérdése, mint fényképezőé.
49/49 A kérdező kommentje:
Egy életlen szar képből mégsem lehet ilyet csinálni.De ha valaki tudja a módját segítsen :(
2012. aug. 28. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!