Fotós szeretnék lenni! Gimi után hova menjek? Lent. Folyt.
Szóval gimi után hova menjek majd?Hogyan illeszkedjek be?Hogy keressenek és megéljek a fotózásból?Most nem tudnám elkezdeni?Valahova eladni a képeim pénzér?Segítsetek nekem!
15/l
Gimi után menj a Minervába :)
Nagyon jó két éves OKJ fotográfus képzése van :)
Beilleszkedés az majd menni fog mert itt már komoly emberek vannak, klikkesedést nem tapasztaltam :)
Az esküvőt felejtsd el, túl nagy felelősség, felszerelésed nincs hozzá és tudásod se. Én nagyságrendileg két év kemény munka (és kb. a felszerelésemre költött közel egymillió forint ) után éreztem először úgy, hogy kész vagyok - legalább részben - arra, hogy esküvőt fotózzak, vagy bármilyen más módon pénzt kérjek a munkámért. Ez egy hosszú és rögös út. Keress egy OKJ-s képzést ahol megadják az alapokat és keress egy mestert akinek a képi világával azonosulni tudsz, akitől tanulhatsz. Addig pedig fotózz sokat, kérj kritikákat szakmai fórumokon és közben ne felejtsd el élvezni amit csinálsz.
Szép fényeket!
Felesleges fotósnak menni. Csak egy fellángolás.
Inkább menj valami olyan szakra amiből meg is lehet élni.
Ha nem vagyok profi fotós akkor esélyed nem lesz.
Fúha köszönöm.Amúgy egy középkategóriás géppel is lehet jól fotózni,csak nagyon sokaknak a képe az utómunkáktól lesz jó.És én még annyira nem értek a PS-hez.Ha valakinek van valami tudása a PShez az segíthetne :) Itt van egy két képem:
Véleményt kérhetek ?:)
A rózsás makró egész korrekt, de az látszik, hogy nagyon az elején vagy és egyelőre nem vagy "fotografi" - és ezt ne vedd fel, nem rosszindulatból mondom. Próbálj szakmai fórumokon kapott kritikákból tanulni. Ott a fotózz.hu ott a fotosokvilága és még egy halom ilyen és ehhez hasonló oldal de a prohardver.hu-n is van Amatőr fotósok digitális fényképei topik ahol nagyon sokat tanulhatsz.
Szép fényeket, hajrá!:)
"Véleményt kérhetek ?:)"
Naná :)
A képeid pont olyanok, mint amiket az első gépét megvásárló amatőr kattogtat az első hetekben. Szar ügy, de nincs bennük semmi extra.
A fotóspiac meg eléggé telített. Évekkel ezelőtt, mikor már elfogadható árakon lehetett jobb gépekhez jutni, kiderült, hogy nagyon sok amatőr pali tud jól fotózni. Olvasgass fotósfórumokat. Ha ebből akarsz megélni, akkor rengeteget kell gürizned és kell, hogy legyen valami + a munkádban, hogy valaki kíváncsi legyen rá. Nézd végig a stockfotós oldalakon is a felhozatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!