Commodore 64 használata?

Figyelt kérdés
Találtam itthon egy commmodore 64-es számitogépet apám szerint nem működik de én bedugtam a konektorba és világit rajta egy piros led rádugtam a tv-re de nem találtam egyik csatornán se hol keresem vagy azért nem találom mert tényleg nem jó vagy mi?

2012. júl. 26. 17:40
 1/4 cipi8 ***** válasza:

Ha a Tv antenna csatlakozójára kötötted be akkor be kell manuálisan hangolni mint egy külön TV adót vagy mint régen a NES sárga kazis TV játékot, illetve ha éppen RGB- keresztül csatlakozik most én sem tudom hogy pontosan hogy is volt nekem régen, akkor meg AV üzemmódba kell a TV-t váltani. De lehet hogy faterod mondja jól és egyszerűen rossz, illetve még másik kábellal megpróbálhatod összekötni.

Az hogy a Power világit az még nem jelent semmit sem csak annyi az egész hogy a szerkentyű áram alatt van de attól még lehet szar.

2012. júl. 26. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen antennán keresztül kötöttem be. De nem kell semmit csinálni csak bekapcsolni és rákötni a tv-re aztán meg megkeresni azt ott van vagy bekell irni valamit?
2012. júl. 27. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
El kell indítanod a keresést. Nekem elég sokára jött be, párszor felírtam melyik frekvencia, de valamiért mindig más.:S
2012. júl. 30. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
UHF 36, itt lesz.
2012. júl. 31. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!