Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ért valaki a Vice Commodore...

Ért valaki a Vice Commodore 64 emulátorhoz?

Figyelt kérdés
próbáltam benne két játékot elindítani,el is indultak,de nem reagálnak semmire,nem tudok bennük továbblépni,és a játékot megkezdeni.
2012. jan. 29. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:

A file menüben kell kiválasztani az az Autostart... menüpontot és elindul a játék. Nem minden játék fut emulátor alatt, de a többség elindul.

Javaslom a tape image-dzsel próbálkozz, tehát .t64 fájlokkal teszteld első körben az emlulátort.

Én innen töltöttem le játékokat, ezek között biztosan van működő:

[link]

2012. jan. 29. 11:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Amúgy elindulnak nekem a játékok, be is jön egy kezdőképernyő... Ott még reagál a játék, a spacebar megnyomására tovább lép.... aztán bejön egy olyan kép,amin a játék kezdőképernyője,és a top 10 játékos listája váltakozik. ezután nemtudok csinálni semmit sem... nem reagál semmire,beállítom,hogy a joystick helyett gombokkal akarok játszani,beállítom melyik gombok hejettesítsék a joyt,és semmi. bármit nyomok,nemtudom elinditani a játékot.

2012. jan. 29. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Írd meg a játék címét és letesztelem.
2012. jan. 29. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

hudson hawk, és jack the nipper 2

több helyről is letöltöttem mindkettőt

2012. jan. 29. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Hello!

Hudnson Hawk működik. A már linkelt oldalról töltöttem le és a Dominators féle törést töltöttem bele az emulátorba.

Az emulátor OPTIONS menüjében be van pipálva a TRUE DRIVE EMULATION ( azaz 1541-es disk drive-ot valós időben emulálja ).

A joystiknál nekem KEYSET A van és a négy kurzor billentyű a joy 4 irány, a z a tűzgomb. A tűz és space gombok nyomogatásával simán elindul a játék. Ha nem reagálna a tűz gombra akkor a OPTION Menüben bökj a SWAP JOYSTICK menüpontra. ( Ahogy látom a joystick 2 az akítv, joy 1 pedig nincs beálltva - none ). Nézem a másik játékot.

2012. jan. 29. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:
ugyan azt megcsináltam amit leirtál,és nem jó:(
2012. jan. 29. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Helló!

A Jack the Nipper 2 is működik!A mellékelt kép is bizonyítja amit mellékeltem. Fut ez EMU plusz írom ide a választ :D

Ugynaz a beállítás mint az előbb és a JOY 2 az aktív, Joy 1 none. A HOTLINE féle verziót töltöttem le.

[link]

2012. jan. 29. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
ez király,Hudson Hawk elindult... nyócezerhétszáz éve nem játszottam vele már:D köszi szépen
2012. jan. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!