Mennyiért tudnám eladni ezt a fényképezőgépet?
2012. júl. 26. 02:56
1/8 anonim válasza:
7-8 ezerre saccolom. Én annyit adnék érte.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát az azért kicsit kevés, mikor megjelent ez 78 ezer volt.
2012. júl. 26. 03:18
3/8 anonim válasza:
Ne haragudj, nem tudtam az új árát. Aszerint tippeltem, hogy már 14 mp-es gépeket donálnak 10 ezerért is. De tényleg bocs.
4/8 anonim válasza:
Sok mindentől függ,hogy mennyiért tudod eladni.Mennyi idős,mennyit volt használva,milyen az állapota,van-e rajt bármilyen külsérelmi nyom,stb.Ezeket mind figyelembe kell venni.
5/8 anonim válasza:
Ezt most újonnan 50ezer körül lehet megvenni. Így én azt mondanám, 30-at egy használtért el lehet kérni, de előttem már mondták, hogy bizony 12-14Mpixeleseket lehet venni 15ezerért is. A márka dob rajta, nagylátószög és az akksi is.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát én 30-ra gondoltam, úgy hogy ez a gép egy versenyen lett nyerve, szinte ki sem bontottam mert már volt egy gépem csak itt porosodik egy éve.
A gép víz és ütésálló, mondjuk a kamerája gyenge mert csak 640x480, de majd felrakom vaterára aztán kiderül hogy elviszik-e.
köszi
2012. júl. 26. 12:42
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
#7: megvették 35-ért...
2012. júl. 30. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!