Szerintetek jó? Megvegyem? Többi lent!
Auchan újságban láttam egy tabletet aránylag olcsón!
Egy Navon Platinum Tablet Pc-t.Az androidos op.rendszere 4.0-ás!Az jó?Valakinek van ilyen tabletje?Amúgy játszásra,netezésre,telefonálásra használnám(tudom,eleve kihangosított)Szóval megvegyem?
Hardveresen annyira nem vészes. A 4.0-ás rendszer meg jónak számít. Ez a legfrissebb android ami jelenleg elérhető a készülékekre (ott van még ugyan a 4.1, de az jelenleg csak a google referencia modelljei kapták meg)
Telefonálásra max. skype-on fogod tudni használni, merthogy sim kártyát nem igazán tudsz bele tenni.
A botlban van hogy hazudnak csak azért, hogy biztos megvedd az adott terméket. Google-ban rákeresel és ha több oldalon is ugyan azt az infót véled felfedezni akkor az már valós adat lesz. Márpedig így jutottam arra a megállapításra, hogy sim kártyát, ebbe a készülékbe nem lehet beletenni. Csak 3G-s modemet tudsz hozzákötni mobilinternet céljából és ebben ki is merül a tab és a sim kártya kapcsolata.
Ha sim kártyás tabot akarsz akkor ennél többet kell költened,
én múlt héten vettem egy ugyan ilyet.
Játszásra, netezésre tökéletes választás.De sim-kártyát nem lehet belerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!