Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karácsonyra egy okostelefont,...

Karácsonyra egy okostelefont, vagy egy Sony PS Vitát kérnétek?

Figyelt kérdés

Van egy kiöregedőben lévő PSP-m és nem tudom eldönteni, hogy például egy Xperia Sola-t vagy inkább a PS Vitát vegyem meg. Ha az okostelefonra szavztok, akkor kb. 60-70 ezer forintos árban ajánljatok készüléket.

:) Köszönöm.

2012. júl. 25. 10:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Amúgy nem lehet a telefont meg a ps vitát összehasonlítani nyilván ps vitára 10x jobb játékok vannak de nem ingyenesek hanem 10-15k ami nem kis pénz + alig van rá játék mivel sony óriásit bukott rajta.
2012. aug. 27. 01:35
 12/25 anonim válasza:

Én is a megjelenéstől ps vita tulaj vagyok, és mint a 6. válaszoló, nekem is csak az Uncharted: Golden Abbys van még meg, de nekem már tervbe van véve a Resistance: Burning Skies, ami szerintem piszok jó játék lett, valamint ott van az új assassin's creed, ami nem az Assassin's Creed 3 ps vita portja, hanem egy spin-off rész CSAK ps vitára. Továbbá a ps vita grafikája túlzás nélkül vetekedik egy ps3-éval, az uncharted közben töbször is megálltam játék közben megcsodálni a tájat. A játékok minősége is a ps vita mellett szól, a fizikai gombokról nem is beszélve, érintő képernyőn "komolyabb" játékokat borzadály játszani.

Én azt mondom, hogy nem kell még temetni a ps vitát, hiszen még csak fél éve van a piacon, ez még kevés idő ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket le lehessen vonni. Egyik konzolra sem jöttek ki fél év alatt azok a címek, amikre az adott konzol életéből hosszú évekig visszaemlékezünk.

Ha ez eddig nem jött le, akkor én teljes mértékben a vitát ajánlom :)

2012. aug. 27. 23:28
 13/25 anonim ***** válasza:

Korrekt válasz és elnézve a Sony GamesCom-os konferenciáját: van jövője a Vita-nak.

Bevallom, az E3 után tényleg azt hittem, hogy akkor ennyi volt, de így már tényleg kár temetni a Vita-t.

Mire egy éves lesz a gép, lesz rá úgy 6-7 olyan játék, amiért megéri megvenni + ott vannak a régi PSP/miniS/PSOne (igen, a mai nappal azokat is lejátssza - [link] ) játékok is.

2012. aug. 28. 20:36
 14/25 anonim ***** válasza:
aha szóval neked 1 játék van meg ps vitára de elégedett vagy?? érdekes az nagyon kevés ráadásul piszok drága 10-15k el kérnek érte az meg hogy grafika vetekszik ps3 igaz de mivel 4 colos a képernyő kb (jó kicsit nagyobb) fele annyira se lehet élvezni. Most nem vennék mert nincs rá sok játék és az is méreg drága maga a konzol jó csak nem éri meg az árát nem hiába rajtolt ilyen szarul.
2012. aug. 28. 21:25
 15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: Az új játékok minden konzolra ilyen drágák (PSP-re is ennyibe kerültek). Tapasztalat, hogy a PSP-s játékokat is lehet élvezni és a PS Vita 5 colos, nem csak 4,8 col, ahogy a PSP volt.
2012. aug. 28. 22:14
 16/25 anonim ***** válasza:
tudom de 1 kézi konzolnál igen fájó hogy ennyibe kerül ennyiért rendes játékokat pl assasin creed 3 meg veheted ps3 vagy gépre amiben rendes multi is story van sőt gépre olcsóbb is. 5 col meg szerinte nem elég igen arra jó hogy fruit ninjáz vagy angry birdsőz utazás közben de hogy hardcore gameket nyomj szerintem nem max akkor vennék vitát ha már van 1 jó konzolom/pcm és tényleg szükségem van rá(mondjuk annyit utazók).
2012. aug. 28. 22:43
 17/25 A kérdező kommentje:
Igen, de mutass nekem akárkit, aki összerak 60 000 Ft-ból egy olyan gépet ami viszi a legújabb Assassin's creed-et.
2012. aug. 28. 22:52
 18/25 anonim ***** válasza:

Mivel hordozható konzolról beszélünk, ezért "megszoksz vagy megszöksz" alapon meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ekkora a mérete.

Már így is egy tégla formájú a gép, hátha még nagyobb lenne a képernyője...

Speciel engem nem zavar, jobban örülök inkább annak a gondolatnak, hogy csak zsebre vágom és ha kell, játszok rajta, de hát ízlések és pofonok.

A játékok árával meg nem tudom, mi a baj: ugyanannyiba kerülnek PS3-on és Xbox 360-on is, a PC-n olcsóbb, viszont ott meg a ráfordított összeg jelentős részét a hardverfejlesztés viszi majd el.

Az, meg hogy kinek mennyit ér az a játék, azt úgyis mindenki maga dönti el, PS3-on se első napon veszem meg általában a játékokat, hanem várok, amíg lejjebb megy az ára, Vita-n is ez a szitu. (Persze van kivétel.)

Mindezek mellett vannak olyan játékok is, amelyek 2-3000-be rúgnak és elég sokáig használhatóak (Escape Plan, Super Stardust Delta, régi PSP-s címek).

2012. aug. 29. 16:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Mi a baj az árával?? Én is akartam vitát de rájöttem nem éri meg nem utazok annyit így 15k 1 játékért irdatlanul sok annyiért gépre vagy ps3 meg veszem mondjuk a bf3 vagy más multis játékot és lazán bele nyomok 100 órát vagy többet. A méretét azért hoztam fel mert sokak azzal jönnek hogy ps3 szintű grafika na igen de ekkora képernyőn nem dob annyit a jobb grafika mint nagy képernyőn. Szerintem arra hogy te a Suliba szünetekben és mondjuk haza felé a buszon használd nagyon drága max annak jó aki napi 1-2 órát utazik különben ps3 sokkal jobban jár. Másik dolog hogy alig van rá játék 60 ezer konzolra nehogy már 20 játék legyen.
2012. aug. 29. 18:50
 20/25 anonim ***** válasza:
vitára se jön az assasin creed 3 csak valami hasonló. Nem mondtam hogy vegyél gépet hanem hogy ennyiért már pc/xbox/ps3 is vehetsz játékok sőt ps3/xboxot is amire jönnek az Igazi AAA címek.
2012. aug. 29. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!