Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karácsonyra egy okostelefont,...

Karácsonyra egy okostelefont, vagy egy Sony PS Vitát kérnétek?

Figyelt kérdés

Van egy kiöregedőben lévő PSP-m és nem tudom eldönteni, hogy például egy Xperia Sola-t vagy inkább a PS Vitát vegyem meg. Ha az okostelefonra szavztok, akkor kb. 60-70 ezer forintos árban ajánljatok készüléket.

:) Köszönöm.

2012. júl. 25. 10:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ps vita :)
2012. júl. 25. 12:56
 2/25 anonim ***** válasza:
Én ps vita de csak mert van már 1 telefonom :D Amúgy meg gondolnám mivel nem utazok sokat inkább legyen 1 normális telefonom.
2012. júl. 25. 15:58
 3/25 anonim ***** válasza:

ha hordozható psvita

ha othonra inkább egy ps3 mat mert: kevésbé törik HD,stb

2012. júl. 26. 10:59
 4/25 anonim ***** válasza:
vita
2012. júl. 27. 11:38
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat :) Továbbiakat várok.

Eddig az állás 3:2 a Vita javára.

2012. júl. 27. 12:16
 6/25 anonim ***** válasza:

Én a megjelenése óta Vita tulajdonos vagyok, iszonyat jó kis gép, masszív, strapabíró, könnyű kezelni, szóval tökéletes.

Viszont a Sony nagy mértékben elhanyagolja a készüléket, a megjelenéskor megvettem rá a szerintem Vita-ra máig legjobb játékot, az Uncharted: Golden Abyss-t, azóta pedig max. internetezésre használom a gépet, nem érkezik rá egyszerűen olyan játék, amire azt mondom, hogy "ide vele azonnal". (És ezzel nem én vagyok egyedül.)

Illetve nem tudom hallottál-e az E3-ról: ez egy olyan rendezvény, ami direkt a videójátékokkal foglalkozik és idén júniusban volt, új játékokat mutatnak be stb. A Sony is ott volt, de semmit nem jelentett be Vita-ra, pedig nagyon kéne jó pár ütős játék.

Szóval egész egyszerűen nem érdekli őket a gép, a PSP-nél is ezt csinálták és itt is ez van.

Hogy a mondandóm végére érjek:

Ha gondolod, vegyél Vita-t, de én a helyedben úgy 2-3 év múlva vennék csak, addig meg ellennék egy okostelóval.

Addigra lemegy az ára és talán összekupálódik rá egy komoly felhozatal, mert eddig kb. nulla (kb. 2-3 értelmes játék, a többi vagy port vagy semmit nem érő túlárazott kacat), aztán lassan 1 éves lesz a gép.

Szóval tőlem az okostelóra megy egy voks. :)

2012. júl. 27. 14:20
 7/25 anonim válasza:

utolsóval teljesen egyetértek én pont ezért nem vettem vitát és pont ezért vettem androidos telefont ! kb havonta ömlesztik rá a játékokat ellehet velük szórakozni

a másik hogy szerintem nem is fogom megvenni mivel már a ps3 is annyi vagy olcsóbb

2012. júl. 27. 14:36
 8/25 A kérdező kommentje:

Az E3-at végignéztem élőben. A PSP-vel is rég játszottam. Inkább netezésre használom. De amikor megjön a játékkedvem, inkább gombokat nyomogatok és 5"-on játszom, mint 3,5"-on az érintőképernyővel. Meg attól félek, hogy ha az okostelefont választom, akkor fél/egy évente kell cserélni, hogy a legjobb játékok fussanak rajta. A PS Vita-nál meg ott van a garancia arra, hogy 5-6 évig érkeznek rá minőségi játékok.

Köszi ezeket a válaszokat is :)

2012. júl. 27. 18:45
 9/25 anonim válasza:
vita egyértelműen most jön rá a assains credit 3 a call of duty és need for sped mostvanted 2012 :)
2012. aug. 5. 11:43
 10/25 anonim ***** válasza:
Semelyiket de inkább telefont. PS vita jó dolog de nem éri meg 10-15k rá 1 játék ennyiért már gépre/ps3/xbox ra is veszek 1 rendes játékot szóval nem éri meg a ps vita mert túl drága.
2012. aug. 27. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!