Karácsonyra egy okostelefont, vagy egy Sony PS Vitát kérnétek?
Van egy kiöregedőben lévő PSP-m és nem tudom eldönteni, hogy például egy Xperia Sola-t vagy inkább a PS Vitát vegyem meg. Ha az okostelefonra szavztok, akkor kb. 60-70 ezer forintos árban ajánljatok készüléket.
:) Köszönöm.
ha hordozható psvita
ha othonra inkább egy ps3 mat mert: kevésbé törik HD,stb
Köszi az eddigi válaszokat :) Továbbiakat várok.
Eddig az állás 3:2 a Vita javára.
Én a megjelenése óta Vita tulajdonos vagyok, iszonyat jó kis gép, masszív, strapabíró, könnyű kezelni, szóval tökéletes.
Viszont a Sony nagy mértékben elhanyagolja a készüléket, a megjelenéskor megvettem rá a szerintem Vita-ra máig legjobb játékot, az Uncharted: Golden Abyss-t, azóta pedig max. internetezésre használom a gépet, nem érkezik rá egyszerűen olyan játék, amire azt mondom, hogy "ide vele azonnal". (És ezzel nem én vagyok egyedül.)
Illetve nem tudom hallottál-e az E3-ról: ez egy olyan rendezvény, ami direkt a videójátékokkal foglalkozik és idén júniusban volt, új játékokat mutatnak be stb. A Sony is ott volt, de semmit nem jelentett be Vita-ra, pedig nagyon kéne jó pár ütős játék.
Szóval egész egyszerűen nem érdekli őket a gép, a PSP-nél is ezt csinálták és itt is ez van.
Hogy a mondandóm végére érjek:
Ha gondolod, vegyél Vita-t, de én a helyedben úgy 2-3 év múlva vennék csak, addig meg ellennék egy okostelóval.
Addigra lemegy az ára és talán összekupálódik rá egy komoly felhozatal, mert eddig kb. nulla (kb. 2-3 értelmes játék, a többi vagy port vagy semmit nem érő túlárazott kacat), aztán lassan 1 éves lesz a gép.
Szóval tőlem az okostelóra megy egy voks. :)
utolsóval teljesen egyetértek én pont ezért nem vettem vitát és pont ezért vettem androidos telefont ! kb havonta ömlesztik rá a játékokat ellehet velük szórakozni
a másik hogy szerintem nem is fogom megvenni mivel már a ps3 is annyi vagy olcsóbb
Az E3-at végignéztem élőben. A PSP-vel is rég játszottam. Inkább netezésre használom. De amikor megjön a játékkedvem, inkább gombokat nyomogatok és 5"-on játszom, mint 3,5"-on az érintőképernyővel. Meg attól félek, hogy ha az okostelefont választom, akkor fél/egy évente kell cserélni, hogy a legjobb játékok fussanak rajta. A PS Vita-nál meg ott van a garancia arra, hogy 5-6 évig érkeznek rá minőségi játékok.
Köszi ezeket a válaszokat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!