Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki jó fotótémákat? Amiről...

Valaki jó fotótémákat? Amiről lehet 30-50 képet csinálni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 24. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármiről lehet. Az első kérdés hiányosan (és nem kérdésként) van feltéve, nem?
2012. júl. 24. 17:02
 2/8 A kérdező kommentje:

nem használhattam a "tudna" szót :D

azt énis tudom hogy bármiről lehet de konkrét dolog kéne.:)

2012. júl. 24. 17:11
 3/8 anonim válasza:
pl egy virág, vagy 4-5 számodra fontos tárgy szép kompozícióban,dombos táj, víz(vizesés, tó, kövek a vízben, falevél a vízen) művészkellékek elrendezve( pasztell, ecset, festék, ceruza) épület, naplemente ennyi ugrott be, én ilyeneket szoktam fotózni :)
2012. júl. 24. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Az égvilágon mindent lefotóztak már egymilliószor és most ebben a percben is ez folyik a Föld minden zugában. Egyedül a fiatal (és kevésbe fiatal) lányok fotózásában látok még perspektívát :)
2012. júl. 24. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
MINDEN! A lényeg - legyen benn valami új, meghökkentő, mert már tényleg nagyon sok fotó készült sok helyről sok embertől. De még bőven lehet újat mutatni, minden csak szem kérdés. Fotózz sokat, ha van hozzá érzéked, magadtól fog jönni! Anélkül meg csak gép leszel a gép mögött...
2012. júl. 24. 22:53
 6/8 A kérdező kommentje:
na igen. sablon témák kilőve. ;) de azért kösz. a makrovilágban gondolkoztam még. igazából iskolai feladat. 3 témáról kell csinálnom száz százötven képet.
2012. júl. 26. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:

De jó neked, hogy suliban ilyesmit kérnek!

Mondjuk nem értem, miért kell annyi. Én lehet, hogy "megszegném" a szabályokat és csak 2-3 képet vinnék, de attól lehidalnának.

2012. júl. 26. 23:24
 8/8 anonim válasza:
pl bemutatatnád a városodat a nem szokványos oldaláról (pl életképek, egy fajta/színű házak) vagy épületek alulról fotózva, virágok egész közelről
2012. júl. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!