Ezt a kütyüt tervezem megvásárolni. Hogy müködik?
szoval erröl a mediaboxrol lenne szo, amit a TV-mhez szeretnék illetszteni.
A végsö cél az, hogy teljesen számüzhessem az optikai meghajtokat, (dvd irás, lejátszás aszteli DVD röl) és usb-n nézhessek filmet, mkv formátumban (az a HD ha jol tudom)
de azt olvasom a doboz leirásában , hogy nincs merevlemeze? akkor hová tárolodnak a filmek? tudom, amatör a kérdés, de én még uj vagyok ebben az LCD - világban...
Illetve ha valakinek van jobb ötlete, azt is szivesen fogadom...
Köszi elöre is!
Köszi hogy válaszoltál!
De ezekszerint nincs is szükségem erre a dobozra, mert usb-röl tudok filmet nézni most is. (avi,mkv,mp4) akkor elég lesz a külsö meghajto, amit irtál...
Világos! És köszi hogy ilyen részletesen leirtad!! :)
Usb csatlakozom 2db van, és jelenleg egy kártyaolvasorol nézek filmeket, de ugye arrol mindig törölni-másikat rámásolni kell.
Ezekszerint a TVben van egy media lejátszo, ami tudja kezelni a fent emlitett fájlokat-mindet végig probáltam.
Viszont most elgondolkodtattál, mert lehet hogy abban igazad van, hogy a nagyméretü winchestereket nem tudja kezelni... Sztem kérek kölcsönbe egy ismeröstöl, és kiprobálom...
HDMI csatlakozom is van 2db, az még szöget ütött a fejembe, hogy azon keresztül még jobb minöségüek a filmek? bár megjegyzem, a kártyaolvasoval, mkv formátumban is kiválo a képminöség...
Igen, van benne egy média lejátszó, de a leírásból nem derül ki, hogy tudja-e azt a felbontást, amit a TV...
A merevlemez megér egy próbát, ha nincs gyári adat. Próbáld ki (ha van) 1 és 2 terás lemezzel. Az én médiaboxom (ASUS OPLAY AIR) 2 TB-ig kezeli a vinyót.
Ha jó minőségű a TV-d média lejátszója, akkor semmivel sem kapnál jobb képet, ha külső lejátszóról HDMI-n néznéd, hiszen a TV- belül a dekóder chip sokkal rövidebb úton van összekötve a megfelelő áramkörökkel, mint egy plusz HDMI kábel. Szépek az mkv fájlok, meg a BR ripek is, nagyon szeretem az ilyen természetfilmeket nézni:)
Oké, köszönöm a sok segítséget, éjjel megálmodom hogy legyen ;)
Jo pihit Neked is !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!